Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Jelenleg nincs raktáron
48 Ft visszajár

ZIAJA Kecsketejes ajándékcsomag

ZIAJA Kecsketejes ajándékcsomag
ZIAJA Kecsketejes ajándékcsomag
ZIAJA Kecsketejes ajándékcsomag
ZIAJA Kecsketejes ajándékcsomag
 4 790 Ft
Jelenleg nincs raktáron
Iratkozz fel a készletértesítőnkre és azonnal szólunk, amint ismét kapható a termék.
Vedd regisztrációval és 48 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Tökéletes ápolás száraz bőrre.
A Ziaja egyik legnépszerűbb termékcsaládjának ajándékcsomagja, megújult csomagolásban. A kecsketej protein nélkülözhetetlen, tápláló összetevőkből áll. Tejfehérjét, növényi zsírokat és szénhidrátokat, A- és C-vitamint, valamint kálciumot tartalmaz. Ideális a száraz bőr ápolására a hideg időszakban. Javítja a bőr szerkezetét és kisimítja a ráncokat, valamint növeli a bőr rugalmasságát és késlelteti a bőröregedést. Kecsketejes nappali krém + Kecsketejes éjszakai krém + Kecsketejes kézkrém csomagajánlat.

Valós vásárlói vélemények
Részletek

ZIAJA Kecsketejes ajándékcsomag

A Ziaja egyik legnépszerűbb termékcsaládjának ajándékcsomagja, megújult csomagolásban. A kecsketej protein nélkülözhetetlen, tápláló összetevőkből áll. Tejfehérjét, növényi zsírokat és szénhidrátokat, A- és C-vitamint, valamint kálciumot tartalmaz. Ideális a száraz bőr ápolására a hideg időszakban. Javítja a bőr szerkezetét és kisimítja a ráncokat, valamint növeli a bőr rugalmasságát és késlelteti a bőröregedést.

Csomag tartalma:

Kecsketejes nappali krém: Erőteljesen hidratálja a bőrfelszínt és a mélyebb rétegeket egyaránt. Pótolja a bőr természetes tápanyagait. Revitalizáló hatású, kisimítja a finom ráncokat. Hatékonyan csillapítja az irritációkat, simává és ellenállóvá teszi a bőrt.

        Kiszerelés: 50ml

Kecsketejes éjszakai krém: Zsíros krém aktív modern formulával, amely regenerálja a száraz, rugalmatlan és ráncosodásra hajlamos bőrt. Pótolja az elveszített természetes tápanyagokat és megóvja a bőrt a kiszáradástól. Fokozza a bőr megújulását és kisimítja az apróbb ráncokat. Rendkívüli bőrnyugtató hatással rendelkezik és csökkenti a bőr irritációkkal szembeni érzékenységét.

        Kiszerelés: 50ml

Kecsketejes kézkrém: Száraz és ráncosodásra hajlamos bőrre ajánlott. Erőteljesen hidratálja és rugalmassá teszi a kéz bőrét. Erősíti a körmöket, megelőzi azok beszakadását és letöredezését.

        Kiszerelés: 80ml

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom