Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

16 napos pénzvisszafizetési garancia

16 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

 

WEBÁRUHÁZUNKBAN 16 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT VÁLLALUNK!

  

Amennyiben az átvétel napjától számított 16 naptári napon belül visszaküldöd a bontatlan terméket, élhetsz elállási jogoddal, és mi gondoskodunk a pénz visszatérítéséről.

A visszaküldésről egyeztess kollégáinkkal és keress minket a hello@beauty.hu e-mail címen, mi segítünk a termék visszajuttatásában!

  
  
Fontos információk mielőtt visszaküldöd a terméket:

- visszaküldési szándékod jelezd nekünk a hello@beauty.hu e-mail címen, mi segítünk neked a termék megfelelő és gyors visszajuttatásában

- higiéniai okokból csak bontatlan csomagolású, sérülésmentes termékeket tudunk elfogadni

- az elállási jogod Elállási nyilatkozat minta kitöltésével és elküldésével tudod jelezni számunkra

- a nyilatkozat-mintát helyezd a visszaküldeni kívánt áru mellé, vagy küldd el postán erre a címre: Webshop Global Kft. 1033 Budapest, Szentendrei út 95.

   
Ha úgy döntöttél, hogy elállsz a szerződéstől (vagy csak valamelyik termékre nincs szükséged a vásárlásodból), köteles vagy a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizenhat napon belül visszaküldeni a mi segítségünkkel.

   

A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha a terméket a határidő lejárta előtt elküldöd nekünk.


A jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint viszont neked kell viselni a termék visszaküldésének költségét, ami 1.490 Ft, amennyiben mi küldünk futárt a csomagodért. A visszaküldött termékek mellé minden esetben tedd be a kitöltött elállási nyilatkozatot: Elállási nyilatkozat minta

   

Ami a mi dolgunk:

A visszaküldési szándékod jelzése után mi e-mailben segítünk neked és küldünk egy futárt, aki elhozza tőled a visszaküldeni kívánt árut. Ha mégis úgy döntesz, hogy egy általad választott futárszolgálattal küldöd vissza a terméket, ide várjuk a csomagot:
Webshop Global Kft. 1033 Budapest, Szentendrei út 95.

Amint beérkezett hozzánk a visszaküldött termék, mi visszajelezzük számodra e-mailben, hogy megérkezett az áru és az elállási nyilatkozatod, és legkésőbb az elállásról való tudomásszerzéstől számított tizenhat napon belül visszatérítjük a visszajáró összeget az általad korábban igénybe vett fizetési móddal megegyező módon.

Beauty.hu

Beauty.hu - Üdvözlünk a szépségápolás mennyországában!

A Beauty.hu online szépségápolási webshop azért jött létre, hogy elhozza számodra a legkiválóbb szépségápolási termékeket a piacon elérhető legkedvezőbb árakon. Célunk az, hogy segítsünk felfedezni és megtalálni a számodra legjobb megoldásokat szépségápolási rutinodhoz, és ezzel növeljük önbizalmadat és boldogságodat. Termékeinket gondosan csomagoljuk, hogy sértetlenül érkezzenek meg Hozzád és minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy minél hamarabb megkapd a vágyott termékeket.
Ha minőségi szépségápolási cikkeket, kozmetikumokat, készülékeket és háztartási árukat keresel, a Beauty.hu a tökéletes választás.

Feliratkozom