Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Hűségpont

HŰSÉGPONT RENDSZER
Gyűjtsd te is a hűségpontokat és vásárolj akár ingyen! 

Regisztrált vásárlóként minden vásárlásod után hűségpontokat írunk jóvá.

Mire jók a pontok?
Az összegyűjtött pontokat bármely termékünk megvásárlására fel tudod használni, így akár ingyen is a tiéd lehet egy-egy termékünk. A webshopban minden regisztrált vásárlónknak hűségpontokat írunk jóvá a vásárlása után. A webshopban a termékek ára alatt jelenik meg, hogy a megvásárlása esetén hány pontot írunk jóvá.


Mennyit ér egy-egy pont?
Minden pont egy forintot ér a vásárlás során. Ha például van 5.000 pontod, akkor az egyszeri 5.000 Ft-os végösszeg kedvezményt jelent számodra.


Meddig használhatóak fel az összegyűjtött pontok?
A pontok 1 évig használhatóak fel, utána automatikusan törlődnek.


Hogy tudom felhasználni a pontjaimat?
Beauty.hu rendelésed leadása során a kosárfolyamatnál rendszerünk emlékeztet az összegyűjtött hűségpontjaidra. Ha ennél a résznél bejelölöd a „Felhasználom a pontokat a vásárláshoz” rubrikát, akkor a fizetési oldalon máris látod, hogy a pontok értéke kedvezményként levonásra került. A megszerzett hűségpontok 1 éven keresztül vásárolhatóak le, így ha 1 éven keresztül gyűjtögetted pontjaidat, ideje beváltanod őket.


Hol tudom megnézni, hogy mennyi pontom van?
Ha már regisztráltál a webáruházba, lépj be a Profilodba és a Kedvezmények fülecskén megtalálod a hűségpontjaid értékét.
Ha eddig még nem regisztráltál, de szeretnéd gyűjteni te is a pontokat, akkor itt tudsz beregisztrálni: https://www.beauty.hu/regisztracio


A vásárlást követően mikor íródnak jóvá a pontjaim?
Kártyás vásárlás esetén akkor, amikor átadjuk a futárszolgálatnak a csomagodat.
Utánvétes vásárlás esetén a csomagod átvételét követő 5 munkanapon belül.


Mi történik, ha lemondok egy csomagot vagy elállok a vásárlástól?
Ilyenkor az adott vásárláshoz kapcsolódó pontjaid törlésre kerülnek.


Regisztrálj webshopunkba és gyűjts pontjaidat!
REGISZTRÁLOK!Beauty.hu

Beauty.hu - Üdvözlünk a szépségápolás mennyországában!

A Beauty.hu online szépségápolási webshop azért jött létre, hogy elhozza számodra a legkiválóbb szépségápolási termékeket a piacon elérhető legkedvezőbb árakon. Célunk az, hogy segítsünk felfedezni és megtalálni a számodra legjobb megoldásokat szépségápolási rutinodhoz, és ezzel növeljük önbizalmadat és boldogságodat. Termékeinket gondosan csomagoljuk, hogy sértetlenül érkezzenek meg Hozzád és minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy minél hamarabb megkapd a vágyott termékeket.
Ha minőségi szépségápolási cikkeket, kozmetikumokat, készülékeket és háztartási árukat keresel, a Beauty.hu a tökéletes választás.

Feliratkozom