Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Jelenleg nincs raktáron
70 Ft visszajár

X-Epil Happy roll gyantázószett

HAPPY SUMMER
X-Epil Happy roll gyantázószett
X-Epil Happy roll gyantázószett
X-Epil Happy roll gyantázószett
 6 990 Ft
Jelenleg nincs raktáron
Iratkozz fel a készletértesítőnkre és azonnal szólunk, amint ismét kapható a termék.
Vedd regisztrációval és 70 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Az X-Epil Happy roll gyantázószettje tökéletes választás kezdőknek és haladóknak egyaránt. Az összeállításban gyantamelegítőt, gyantapatront és lehúzó csíkot is találsz - ami a gyantázás azonnali megkezdéséhez szükséges - így ha elsajátítottad az oktató könyvben szükséges lépéseket, akkor hozzá is láthatsz a lábak, karok, hónaljak, vagy bikini vonal szőrtelenítéséhez.

Valós vásárlói vélemények
Részletek

X-Epil Happy roll gyantázószett

Az X-Epil Happy roll gyantázószettje tökéletes választás kezdőknek és haladóknak egyaránt. Az összeállításban gyantamelegítőt, gyantapatront és lehúzó csíkot is találsz - ami a gyantázás azonnali megkezdéséhez szükséges - így ha elsajátítottad az oktató könyvben szükséges lépéseket, akkor hozzá is láthatsz a lábak, karok, hónaljak, vagy bikini vonal szőrtelenítéséhez. Az eredmény akár 4-6 hétig tartó simaság. A Happy roll gyantamelegítő praktikus, kis méretű így könnyű használni és akár utazáshoz is magaddal viheted. A Happy Roll gyantamelegítő beépített termosztátjával mindig a megfelelő hőmérsékleten tartja a felmelegített gyantát. Az folyékony állagával könnyen öleli körbe a szőrszálakat és tapad gyantalehúzó csíkhoz is. Ezzel is megkönnyítve az eltávolítást és hatékonyabbá téve a szőrtelenítés folyamatát.

Miért válaszd a Happy Roll gyantázó szettet:
• Praktikus kis mérettel rendelkezik, így utazásaidhoz magaddal viheted
• A gyantázás hatékonyságával akár 4-6 hétig tartó eredményeket biztosít
• Gyors, hiszen otthon pár perc alatt elvégezheted a szőrtelenítés folyamatát
• Higiénikus, mivel saját gyantamelegítőd és patronjaidat használod
• A csomagban megtalálható 2db 50ml-es patron elegendő a 2 láb, 2 kar, a hónaljak, vagy a bikinivonalak szőrtelenítéséhez

Az X-Epil Happy roll gyantázószett tartalma:
Gyantamelegítő készülék
2 db 50 ml-s széles fejű aloe verával dúsított gyantapatron
10 db gyantalehúzó csík
Oktató kézikönyv

Használati utasítás:
• Győződj meg arról, hogy a szőrszálak legalább 2-3 mm hosszúak.
• Használat előtt a bőrnek tökéletesen tisztának, száraznak, olaj- és hidratálószer-mentesnek kell lennie. Célszerű gyantázás előtt hintőport használni, amely felszívja a nedvességet.
• A felmelegített gyantát vidd fel vékony rétegben a görgőfej segítségével a teljesen száraz, zsírmentes bőrre, a szőr növekedésével megegyező irányban.
• Simítsd rá a lehúzó csíkot, majd egy határozott mozdulattal rántsd le a bőrfelszínnel párhuzamosan a szőrnövekedéssel ellentétes irányban.
• Az esetlegesen bőrön maradt gyanta eltávolításához használd az X-Epil gyantázás utáni lemosó olajat, vagy az X-Epil gyantázás utáni olajos törlőkendőt. A bőrvörösség enyhítésére és nyugtatására javasoljuk az X-Epil szőrtelenítés utáni nyugtató gél használatát.

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom