Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

X-Epil Cukorpaszta (250 ml)
X-Epil Cukorpaszta (250 ml)
 1 990 Ft
Raktáron
20 Ft visszajár

X-Epil Cukorpaszta (250 ml)

X-Epil Cukorpaszta (250 ml)
X-Epil Cukorpaszta (250 ml)
 1 990 Ft
Egységár: 7,96 Ft/ml
2 db raktárról, azonnal!
Vedd regisztrációval és 20 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Hódolj a mindenmentes szőrtelenítési élménynek az X-Epil cukorpasztájával, mely természetes összetevőivel, bőrbarát módon alkalmas az arc és a test kíméletes és tartós szőrtelenítéséhez. A készítmény kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, melyek egyáltalán nem irritálják és terhelik meg a bőrt.

Valós vásárlói vélemények
Részletek

X-Epil Cukorpaszta (250 ml)

Hódolj a mindenmentes szőrtelenítési élménynek az X-Epil cukorpasztával, mely természetes összetevőivel, bőrbarát módon alkalmas az arc és a test nem kívánatos szőrszálainak a tartós és kíméletes eltávolításához. Az igazi cukorból készülő és különféle vegyi anyagoktól mentes cukorpaszta kevésbé fájdalmassá és különösen hatékonnyá varázsolja a szőrtelenítés folyamatát. Használatával még a legkisebb szőrszálak is eltávolíthatóak. Használata nem terheli meg a bőrt, nem irritál és minimalizálja a hámsérülések kockázatát. A szőrszálakat egyben, azok törése nélkül húzza ki a szőrtüszőkből, így nem csak az eredmények válnak több hétig tartóssá, de a szőrbenövések kockázata is minimalizálható. Használhatod a test különféle területein, vagy akár az arcon is, eltávolíthatod papírral vagy kézzel is. A bőrön maradt felesleget pedig egyszerűen vízzel lemoshatod.

Miért válaszd az X-Epil cukorpasztát:
• Természetes összetételének köszönhetően bőrbarát módon szőrteleníthetsz
• Hypoallergén, nem okoz bőrirritációt
• Használatával a szőrtelenítés folyamata kevésbé kellemetlen, mert csak a szőrhöz tapad, a bőrt nem veszi igénybe
• Tartósabb, hiszen a szőrszálak egyben távolíthatóak el, kisebb eséllyel törnek a szőrtüszőbe
• Minimális, vagy egyáltalán nincs szőrbenövés a használat után

Maximálisan bőrbarát formula:
0% Parabén
0% ásványi olaj
0% szilikon olaj
0% színezék

Használati útmutató:
• A szőrszálak hosszúságának a szőrtelenítéshez legalább 3-4 mm-nek kell lennie. Tisztítsd meg és zsírtalanítsd a kezelendő bőrfelületet. Használj hintőport a felesleges nedvesség felitatásához.
• Melegítsd fel a pasztát! Meleg vízbe állítva 85 °C-on, zárt tégelyben melegítsd. Papírral történő szőrtelenítés esetén: 10-12 perc (tele tégely), 4-5 perc (fél tégely) időtartamig melegítsd. Kézzel történő szőrtelenítés esetén: 3-5 perc (tele tégely), 2-3 perc (fél tégely) időtartamig melegítsd. Mikrohullámú sütőben 800 Watt-on nyitott tégelyben melegítsd. Papírral történő szőrtelenítés esetén: 35 mp (tele tégely), 20 mp (fél tégely) időtartamig melegítsd. Kézzel történő szőrtelenítés esetén: 10 mp (tele tégely), 5-7 mp (fél tégely) időtartamig melegítsd. Használat előtt győződj meg arról, hogy a paszta nem túl forró-e!
• Vidd fel a pasztát és távolítsd azt el.
A. Papírral történő szőrtelenítés esetén: szőrnövekedéssel ellentétes irányban, vékony rétegben kend fel a mézsűrűségű pasztát spatula segítségével. Simítsd rá a papírcsíkot, majd egy határozott mozdulattal tépd le a papírt a szőrszál növekedésével megegyező irányba.
B. Kézzel történő szőrtelenítés esetén: vegyél ki 2 diónyi mennyiséget a tégelyből. Ujjaid segítségével a szőrnövekedéssel ellentétes irányba egyenletesen oszlasd el a kézmeleg pasztát, és masszírozd a bőrre (a paszta ne legyen túl folyós). Határozott mozdulattal szőrnövekedésnek megegyezően húzd le a pasztát kézzel (45 fokos szögben).
• Befejezésként a ragacsos bőrfelületet mosd le langyos vízzel. A bőr nyugtatására használd az X-Epil Szőrtelenítés utáni nyugtató gélt. Szőrbenövések és bőrgyulladás kockázatának csökkentésére ajánlott az X-Epil SOS Szőrbenövést megelőző folyadék használata.

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom