Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Jelenleg nincs raktáron
160 Ft visszajár

WaterWipes BIO szappanbogyós nedves törlőkendő (12x60 db)

WaterWipes BIO szappanbogyós nedves törlőkendő (12x60 db)
WaterWipes BIO szappanbogyós nedves törlőkendő (12x60 db)
WaterWipes BIO szappanbogyós nedves törlőkendő (12x60 db)
WaterWipes BIO szappanbogyós nedves törlőkendő (12x60 db)
WaterWipes BIO szappanbogyós nedves törlőkendő (12x60 db)
WaterWipes BIO szappanbogyós nedves törlőkendő (12x60 db)
 15 990 Ft
Egységár: 1 333 Ft/db
Jelenleg nincs raktáron
Iratkozz fel a készletértesítőnkre és azonnal szólunk, amint ismét kapható a termék.
Vedd regisztrációval és 160 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Megérkezett a WaterWipes törlőkendő család új, 100%-ban viszkózból készült, biológiailag lebomló, teljesen műanyagmentes, 100% zöld energia felhasználásával készített törlőkendője. A WaterWipes szappanbogyó kivonattal gazdagított törlőkendőket eredetileg a növekvő babáknak tervezték. Azonban tökéletesen alkalmas általános használatra is. A szappanbogyó kivonat segít eltávolítani a makacsabb ételmaradékokat is. Mivel a gyermek növekedésével több koszolódás, szennyeződés is lehetséges ezért a szappanbogyó kivonattal ellátott törlőkendő kiválóan segít majd Neked, hogy ezeket könnyen eltávolítsd.

Valós vásárlói vélemények
Részletek

WaterWipes BIO szappanbogyós nedves törlőkendő (12x60 db)

A WaterWipes BIO szappanbogyó törlőkendőt azért tervezték, hogy tökéletes megoldást kínáljunk amikor a gyermeked már aktívabb és az esetleges szennyeződéseket, ételmaradékokat már hatásosabban kell eltávolítani. A szappanbogyó gyengéd növényi tisztító hatásának köszönhetően az új WaterWipes törlőkendő kiváló választás, amikor gyermeked elkezdi felfedezni a világot. A WaterWipes BIO szappanbogyó törlőkendő szintén tökéletes akár allergiás vagy ekcémás bőrre is, hiszen csak és kizárólag tiszta összetevőket tartalmaz, mentesen minden káros összetevőtől.

Mi a szappanbogyó?
A szappanbogyó meggyszerű gyümölcs, amely szaponint tartalmaz - gyengéd természetes tisztítószer. A bogyót egyetlen, viszonylag nagy mag alkotja, amelyet gyümölcsréteg vesz körül, és itt található a szaponin. A szappanmogyorót sok ezer éve használják gyengéd tisztítószerként a finom selyemmosáshoz, a hajápoláshoz és a személyes higiéniához.

Miért tartalmaz a WaterWipes szappanbogyó törlőkendő egy csepp grapefruit mag olaj kivonatot is?
A szappanbogyó természetes tisztítószerként segíti a szennyeződések megtisztítását, míg a gyümölcs kivonat bőrbalzsamként működik, hogy használat után a kicsid bőre puha maradjon. A WaterWipes-nál semmi sem számít többet, mint a legbiztonságosabb és legkíméletesebb törlőkendő létrehozása a Te és a babád számára, tiszta és minimális alapanyagok felhasználásával.

A szappanbogyót szappan diónak is nevezik. Van-e probléma a dióallergiával?
A szappanmogyoró a gyümölcs, amely a szappanos diófából származik. A szappanbogyó vagy a szappan dió ugyanazok az összetevői, csak különböző nevekkel. A szappan nem tartalmaz mogyorót vagy fadiót (dió, mandula, mogyoró, kesudió, pisztácia és brazildió). Biztos lehet benne, hogy a szappanbogyó kivonattal ellátott WaterWipes törlőkendő szója-, mogyoró-, dió- és hüvelyes-mentes. Az szappanbogyó törlőkendő nem tartalmaznak GMO-kat, és biztonságosak a keresztszennyeződésektől.

Biztonságosak-e a WaterWipes szappanbogyó törlőkendők az érzékeny bőrre?
Természetesen azok, ahogyan az összes WaterWipes BIO törlőkendők teljesen biztonságosak az érzékeny bőrön is. Az Allergy UK által jóváhagyott termékek, és elnyerték a Nemzeti Ekcéma Szövetség elfogadó pecsétjét is (UK, USA, Australia).

Fontos:
 A WaterWipes törlőkendőből nem szükséges olyan mennyiséget használni, mint egyéb popsitörlőkből, hiszen a kiváló anyagnak, magas nedvességtartamnak és páratlan összetevőknek köszönhetően kevesebb is elegendő. Így összességében a termék ára is kedvezőbb! 

A világ legtisztább, biológiailag lebomló kendői: 100%-ban viszkózból készült anyag, biológiailag lebomló, teljesen műanyag mentes, 100% zöld energia felhasználásával.

7 fázisú tisztítás: Egyedi víztisztítási technológiájuk lehetővé teszi, hogy a WaterWipes hatékonyabb legyen kevesebb összetevővel is.
Lehetővé teszi az alapos és hatékony tisztítást, minimális összetevők felhasználásával. A víz egy hétfokozatú tisztítási folyamaton megy keresztül, speciális szűrők által, amelyek eltávolítják a szennyeződéseket, lágyítják és tisztítják a vizet. Ez a technológia teszi a WaterWipes-t a világ legtisztább törlőkendőjévé, amely tökéletes választás a legérzékenyebb bőr, például az újszülöttek és a koraszülöttek bőre számára is!

Bőrgyógyászatilag jóváhagyott: Akkreditálta a Skin Health Szövetség. Az egyetlen törlőkendő, melyet a Skin Health Alliance jóváhagyott és amely tisztább, mint a pamut vatta és a víz.

Tökéletes a babádnak, kíméletes a Földünknek: Mint a világ legtisztább baba törlőkendője, a WaterWipes mindig a baba bőrét helyezte előtérbe. Biológiailag lebomló törlőkendőink 100% viszkózból készülnek, amely teljesen természetes alapanyag. Ezen kívül műanyagot és egyéb káros anyagot nem tartalmaznak. Selymesen puha, erős és rendkívül nedvszívó. Új növényi törlőkendőnk gondoskodik a gyengéd, hatékony tisztításról, és nem szakad szét a kezedben. Így teljesen nyugodtan tisztíthatod és ápolhatod gyermeked bőrét.

Biológiailag lebomló törlőkendő 12 héten belül*: 100% biológiailag lebomló, műanyagmentes és komposztálható

*Higiéniai okokból még mindig a legjobb a törlőkendőket kidobni a pelenka cserék alkalmával a normál kukába.

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom