Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

WaterWipes BIO nedves törlőkendő (28 db)
WaterWipes BIO nedves törlőkendő (28 db)
 1 190 Ft
Raktáron
12 Ft visszajár

WaterWipes BIO nedves törlőkendő (28 db)

WaterWipes BIO nedves törlőkendő (28 db)
WaterWipes BIO nedves törlőkendő (28 db)
WaterWipes BIO nedves törlőkendő (28 db)
WaterWipes BIO nedves törlőkendő (28 db)
WaterWipes BIO nedves törlőkendő (28 db)
 1 190 Ft
Egységár: 43 Ft/db
Több mint 5 db raktárról, azonnal!
Vedd regisztrációval és 12 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Megérkezett a WaterWipes törlőkendő család új, 100%-ban viszkózból készült, biológiailag lebomló, teljesen műanyagmentes, 100% zöld energia felhasználásával készített törlőkendője. Ennek köszönhetően már nem csak a babáidnak (és az egész családodnak), de a Földünknek is biztosítja a tökéletes gondoskodást.

Valós vásárlói vélemények
Részletek

WaterWipes BIO nedves törlőkendő (28 db)

A WaterWipes BIO nedves törlőkendő (28 db) biológiailag lebomló törlőkendőt tartalmaz, mely kényelmes választás az otthoni babaápolásban. A WaterWipes törlőkendők már a világ több, mint 50 országában segítik a bőr kíméletes és hatékony ápolását. Mentesen minden káros anyagtól, immár biológiailag lebomló kivitelben. Azok számára, akik már ismerik és kedvelik a terméket nem kérdés, hogy a legjobb választás. Köszönhetően az igénynek, hogy egy olyan törlőkendő születhessen, melyet nyugodtan használhatunk akár a pelenka okozta kiütések, egyéb allergiás vagy ekcémás tünetek esetén is. Válaszd Te is a legtisztább törlőkendőket a család és a bolygónk védelme érdekében.

Fontos: A WaterWipes törlőkendőből nem szükséges olyan mennyiséget használni, mint egyéb popsitörlőkből, hiszen a kiváló anyagnak, magas nedvességtartamnak és páratlan összetevőknek köszönhetően kevesebb is elegendő. Így összességében a termék ára is kedvezőbb! 

A világ legtisztább, biológiailag lebomló kendői: 100%-ban viszkózból készült anyag, biológiailag lebomló, teljesen műanyag mentes, 100% zöld energia felhasználásával.

7 fázisú tisztítás: Egyedi víztisztítási technológiájuk lehetővé teszi, hogy a WaterWipes hatékonyabb legyen kevesebb összetevővel is.
Lehetővé teszi az alapos és hatékony tisztítást, minimális összetevők felhasználásával. A víz egy hétfokozatú tisztítási folyamaton megy keresztül, speciális szűrők által, amelyek eltávolítják a szennyeződéseket, lágyítják és tisztítják a vizet. Ez a technológia teszi a WaterWipes-t a világ legtisztább törlőkendőjévé, amely tökéletes választás a legérzékenyebb bőr, például az újszülöttek és a koraszülöttek bőre számára is!

Bőrgyógyászatilag jóváhagyott: Akkreditálta a Skin Health Szövetség. Az egyetlen törlőkendő, melyet a Skin Health Alliance jóváhagyott és amely tisztább, mint a pamut vatta és a víz.

Tökéletes a babádnak, kíméletes a Földünknek: Mint a világ legtisztább baba törlőkendője, a WaterWipes mindig a baba bőrét helyezte előtérbe. Biológiailag lebomló törlőkendőink 100% viszkózból készülnek, amely teljesen természetes alapanyag. Ezen kívül műanyagot és egyéb káros anyagot nem tartalmaznak. Selymesen puha, erős és rendkívül nedvszívó. Új növényi törlőkendőnk gondoskodik a gyengéd, hatékony tisztításról, és nem szakad szét a kezedben. Így teljesen nyugodtan tisztíthatod és ápolhatod gyermeked bőrét.

Biológiailag lebomló törlőkendő 12 héten belül*: 100% biológiailag lebomló, műanyagmentes és komposztálható

*Higiéniai okokból még mindig a legjobb a törlőkendőket kidobni a pelenka cserék alkalmával a normál kukába.

 

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom