Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Szavo penész elleni szer, fürdő (500 ml)
Szavo penész elleni szer, fürdő (500 ml)
RRP:  2 490 Ft 
1 990 Ft
Raktáron
20 Ft visszajár

Szavo penész elleni szer, fürdő (500 ml)

Szuper ár
SHOPPING HETEK
RRP:  2 490 Ft 
1 990 Ft
Megtakarítás 500 Ft
Egységár: 3,98 Ft/ml
Több mint 5 db raktárról, azonnal!
Vedd regisztrációval és 20 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

A Szavo penész elleni spray hatékonyan távolítja el a penész és a gomba minden fajtáját és ragyogó fehérséget biztosít. A termék enyhén illatosított. Használhatod a mosdókagyló szélein, szilikon tömítéseknél, fugákon, a zuhanyzó és a fürdőkád körül. Eltarthatóság: 540 nap

Valós vásárlói vélemények
Részletek

Szavo penész elleni szer, fürdő (500 ml)

A Szavo penész elleni spray hatékonyan távolítja el a penész és a gomba minden fajtáját és ragyogó fehérséget biztosít. A termék enyhén illatosított. Használhatod a mosdókagyló szélein, szilikon tömítéseknél, fugákon, a zuhanyzó és a fürdőkád körül. Eltarthatóság: 540 nap

Mi a penész és hogyan előzheted meg?
A penész olyasmi, amivel senki sem szeretne együtt élni otthonában! A penész tulajdonképpen mikroszkopikus gomba, és különböző formákban jelenhet meg. Leggyakrabban zárt térben képződik, ahol párás a levegő és nedvesek a felületek. Több fajtájával találkozhatunk, melyeket a laikus színük alapján tud elkülöníteni. A penész háztartásokban leggyakrabban előforduló formája barna vagy fekete színű, de megjelenhet egy másik, ami kék vagy zöld árnyalatú. Ha nem marad rejtve (például tapéta vagy bútorok mögött), akkor gyakran jelennek meg foltjai a falakon, ablakkereteken és egyéb penészedésre hajlamos felületeken.

Hogyan lehet megelőzni a penészedést?
Itt van néhány tipp, ami segíthet megelőzni a penészgomba növekedését otthonodban:
- Ne szárítsd ruháid zárt térben. Ha erre nincs lehetőséged, és ruháid ruhaszárítón a lakásban szárítod, akkor mindig biztosítsd a jó szellőzést.
- Már kis mennyiségű hő is csökkenti a páralecsapódást, segítve ezzel a falak és ablakok szárazabban tartását. Egy törülközőmelegítő, fűtött tükör, vagy padlófűtés ideális lehet a nedves helyiségekben. Így lakásod kevésbé lesz hajlamos a penészedésre.
- Ha teheted, akkor érdemes elhúzni a fürdőszoba és a hálószoba bútorokat csak néhány centiméterre a falaktól, ahelyett, hogy azokat szorosan feltolod a falra. Ezzel elősegíted a levegő áramlását a bútorok mögötti területeken, és megakadályozod a pára lecsapódását, a fal nyirkosodását.

Meglévő penész eltávolítása
Bár fontos, hogy tudd, hogyan kell megelőzni a penészesedést, azt is érdemes tudni, hogyan kell eltávolítani a penészt, amely már kialakult otthonodban. Erre a legegyszerűbb megoldás a Szavo speciális penész eltávolító spray. A legtöbb penész eltávolításra alkalmas termék nagyon erős hatású, ezért fontos, hogy nyitott ablaknál dolgozz, miközben megszabadulsz a nedves és penészes szennyeződésektől. A szellőztetés segít enyhíteni a kellemetlen szagokat, illetve a vegyszerrel kezelt, problémás területek száradását is gyorsítja.

Biztonsági figyelmeztetés

A biocid termékeket körültekintően használd. Olvasd el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan. A terméket csak jól szellőző helyiségben használd, hogy elkerülhesd a bőr és szem irritációját. Amennyiben bármilyen irritációt tapasztalsz, azonnal fejezd be a termék használatát és hagyd el a helyiséget a termék megszáradásáig. Figyelj arra, hogy a tisztítandó felület környezetében lefedd a klórra érzékeny, nem színtartó anyagokat. A termék nem használható nem klórálló felületeken. Nem alkalmas vakolatok, falak, alumínium, réz, sárgaréz, bronz felületekre és festett vagy lakkozott fára, szövetre. Kerülni kell a fémszerkezetekre, fémeszközökre való jutását. Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. Nagyon mérgező a vízi élővilágra. Fémekre korrozív hatású lehet. Figyelem! Tilos más termékekkel együtt használni. Veszélyes gázok (klór) szabadulhatnak fel. Gyermekektől elzárva tartandó. Az eredeti edényben tartandó. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. Védőkesztyű használata kötelező. Szemvédő/arcvédő használata kötelező. Védőruha használata kötelező. HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyozás. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. AZ öblítés folytatása. Rosszullét esetén fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. A kiömlött anyagot össze kell gyűjteni. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően. Kerüld a permet belélegzését. Tartalmaz: Nátrium hipokloritot, nátrium hidroxidot.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Biocid hatóanyag: nátrium-hipoklorit, 47 g/kg 4.7 %
anionos felületaktív anyagok
<5% illatanyag
Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom