Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Venus Smooth Borotvapenge 4 db
Venus Smooth Borotvapenge 4 db
RRP:  7 790 Ft 
6 490 Ft
Raktáron
65 Ft visszajár

Venus Smooth Borotvapenge 4 db

Szuper ár
SHOPPING HETEK
Venus Smooth Borotvapenge 4 db
Venus Smooth Borotvapenge 4 db
RRP:  7 790 Ft 
6 490 Ft
Megtakarítás 1 300 Ft
Egységár: 6 490 Ft/db
Több mint 5 db raktárról, azonnal!
Vedd regisztrációval és 65 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

A Gillette Venus Smooth Sensitive női borotvabetétet az érzékeny bőrűek számára kifejlesztett borotvához tervezték. A borotva SkinElixir krémezőpárnával és 3 hajlatkövető pengével rendelkezik a sima bőrt eredményező borotváláshoz. Akár 0% érezhető irritáció* és akár 100%-ig sima bőr (*2018 februárjában készült amerikai fogyasztói kutatás alapján).

Valós vásárlói vélemények
Részletek

Venus Smooth Borotvapenge 4 db

Bármely Gillette Venus borotvabetét felhelyezhető a Gillette Venus markolatokra (a Gillette Simply Venus és az intim szőrzet borotválására készült Gillette Venus kivételével).

BOROTVABETÉTEK: 4 Smooth Sensitive női borotvabetétek, mindegyik akár egy hónapig is kitart (heti kétszeri borotválás esetén)

IDŐMEGTAKARÍTÁS: A borotvabetétek 3 darab pengével rendelkeznek, a szőrszálak gyors és hatékony borotválásáért. Helyesen borotválkozzon, ne pedig gyakran

ALAPOS BOROTVÁLÁS: A borotva 3 darab, kiváló minőségű pengéje sima, alapos és könnyed borotválást tesz lehetővé

BŐRVÉDELEM: A borotva SkinElixir* krémezőcsíkja segít megóvni a bőrt a vágásokkal, horzsolásokkal és irritációval szemben (*a könnyed siklásért) Bármely Gillette Venus borotvabetét felhelyezhető a Gillette Venus markolatokra (a Gillette Simply Venus és az intim szőrzet borotválására készült Gillette Venus kivételével)

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom