Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Jelenleg nincs raktáron
49 Ft visszajár

Persil Color Active Gel folyékony mosószer 1,7 liter (38 mosás)

 4 890 Ft
Egységár: 2 876 Ft/l
Jelenleg nincs raktáron
Iratkozz fel a készletértesítőnkre és azonnal szólunk, amint ismét kapható a termék.
Vedd regisztrációval és 49 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Színes ruhák mosása után élénk színű tiszta és friss ruhákra számít, igaz? És helyette kellemetlen szagú ruhákat és mosógépet kap? Ennek oka, hogy idővel szennyeződések rakódhatnak le a mosógépben, és kellemetlen szagot okozhatnak. Egyedülálló formulájának köszönhetően a Persil Deep Clean Color Gel nagyszerű megoldást kínál. Az erőteljes formula mélyen behatol a szálak közé, és eltávolítja a legmakacsabb foltokat is. Továbbá most még mélyebbre hatol a mosógépben is, és megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. Mert csak egy higiénikusan friss mosógép biztosítja a textília mélyreható tisztaságát.

Valós vásárlói vélemények
Részletek

Persil Color Gel folyékony mosószer 1,7 liter (38 mosás)

Egyedülálló formulájának köszönhetően a Persil Deep Clean Color Gel nagyszerű megoldást kínál. Az erőteljes formula mélyen behatol a szálak közé, és eltávolítja a legmakacsabb foltokat is. Továbbá most még mélyebbre hatol a mosógépben is, és megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. Mert csak egy higiénikusan friss mosógép biztosítja a textília mélyreható tisztaságát.

Egy tisztább világért: A Persil Color Gél 92%-ban biológiailag lebomló összetevőket* tartalmaz 100%-ban újrahasznosítható flakonban. Az erőteljes formula alacsony hőmérsékleten is hatékony!

Az innovatív formula ragyogó színeket biztosít többszöri mosás után is.

Élvezze a ruhái hosszan tartó frissességét.

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom