Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Magic Hair Ties hajgumi Fuchsia (6 db)
Magic Hair Ties hajgumi Fuchsia (6 db)
RRP:  2 990 Ft 
1 690 Ft
Raktáron
17 Ft visszajár

Magic Hair Ties hajgumi Fuchsia (6 db)

Szuper ár
Magic Hair Ties hajgumi Fuchsia (6 db)
Magic Hair Ties hajgumi Fuchsia (6 db)
RRP:  2 990 Ft 
1 690 Ft
Megtakarítás 1 300 Ft
Egységár: 282 Ft/db
4 db raktárról, azonnal!
Vedd regisztrációval és 17 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Ismerős az a szituáció, mikor szépen kisimítod a hajad, aztán felkötöd copfba, és mikor újra kibontod, egyértelműen látszik, hogy hol volt a hajgumi? Ez nemcsak idegesítő, de a hajszálaid szerkezetére nézve káros is! A túl szorosan összefogott, hagyományos hajgumival rögzített haj sokkal gyorsabban töredezik, mint az Magic Hair Ties segítségével felkötött frizura. Ismerd meg azt a speciális hajgumit, ami nem töri a hajat!

Valós vásárlói vélemények
Részletek
Magic Hair Ties hajgumi Fuchsia Fuchsia (6 db)
KEVESEBB TÖREDEZETT HAJSZÁL

A Magic Hair Ties spirális hajgumik nem törik a hajat, hiszen szilikonszerű puha műanyagból készülnek. A spirális kialakítás nagyobb mozgásteret enged a hajszálaknak, így nincsenek egymáshoz szorítva, kevésbé surlódnak, ebből adódóan nem sérülnek annyira, mint egy hagyományos hajgumi használatakor. A telefonkábel szerű hajgumit azért is kedvelik sokan, mert minden hajtípusra ideális, akár egyenes vagy göndör, nagy tömegű vagy kevés és vékonyszálú haj rögzítésére használjuk.

KÉNYELMES VISELET – FÁJDALOMMENTES ELTÁVOLÍTÁS

Kerülöd a magas lófarokba kötött hajat, mert a nap végére már zsibbad tőle a fejbőröd, de a hajgumi eltávolítása is fájdalmat okoz? A Magic Hair Ties speciális hajgumik viselete kényelmes, mivel a spirális kialakításba akkor sem akad bele a hajszál, ha többször hurkolva használod. A spirális hajgumik gyűrűi közül kicsúsznak azok a szálak, amelyek a hagyományos hajgumiknál beakadnak. A kíméletes hajgumik gyengéden tartják össze hajadat, mégis tartósan összefogja a copfot. Mivel nincsenek beakadt hajszálak és elzsibbadt fejbőr, a Magic Hair Ties gumik eltávolítása teljesen fájdalommentes.

MEGBÍZHATÓ TARTÁS

Bár a Magic Hair Ties spirális hajgumik nem húzzák és szorítják össze a hajat, akár a magasra kötött lófarkat is stabilan tartják. Meg fogsz rajta lepődni, hogy a divatos magas copf nem mindenképp jelent fájdalmas hajviseletet. A telefonzsinórhoz hasonló hajgumi megengedi a tincseknek, hogy kedvük szerint rendeződjenek el, így tartós, mégis természetes pozícióba kerülnek. Akár sportolás közben is megbízható tartást ad. A Magic Hair Ties gumik kíméletes és szoros hajgumik egyszerre.
Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom