Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Magic Hair Iron gőzölős hajvasaló
Magic Hair Iron gőzölős hajvasaló
RRP:  19 890 Ft 
17 490 Ft
Raktáron
175 Ft visszajár

Magic Hair Iron gőzölős hajvasaló

Szuper ár
HAPPY SUMMER
Magic Hair Iron gőzölős hajvasaló
Magic Hair Iron gőzölős hajvasaló
Magic Hair Iron gőzölős hajvasaló
Magic Hair Iron gőzölős hajvasaló
Magic Hair Iron gőzölős hajvasaló
Magic Hair Iron gőzölős hajvasaló
Magic Hair Iron gőzölős hajvasaló
RRP:  19 890 Ft 
17 490 Ft
Megtakarítás 2 400 Ft
Egységár: 17 490 Ft/db
Több mint 5 db raktárról, azonnal!
Vedd regisztrációval és 175 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

A hagyományos hajvasalókkal ellentétben a Magic Steaming Iron gőzölős hajvasaló nem szárítja a hajadat, mivel a használat során magas nyomású gőzzel egyenesíti a hajat, és így a gőz azonnal körbeveszi hajszálakat, visszaadja a nedvességtartamukat és hidratálja azokat. A titok ebben rejlik, így képes ez a különleges kis készülék arra, hogy meggátolja hajszálak kiszáradását.

Valós vásárlói vélemények
Részletek

Magic Hair Iron gőzölős hajvasaló

Ha a Magic Steaming Iron hajvasalóval egyenesíted ki a hajadat, a jótékony gőznek köszönhetően sokkal hosszabban élvezheted az egyenes frizurát és elragadóan fényes és selymes hajkoronát kapsz eredményül!

Göndörítésre is alkalmas

Nem kell két hajformázó eszközre beruháznod! A Magic Steaming Iron hajvasalóval könnyedén varázsolhatsz magadnak göndör tincseket is. Válassz le egy kisebb tincset a hajadból és helyezd a hajvasaló lapjai közé. A tincsek vastagságát szabályozhatod aszerint, hogy milyen nagyságú hullámokat szeretnél elérni. Ezután tekerd a csuklódat és húzd át a tincset a kerámia lapok között.

Könnyű használat és tárolás

A hajvasaló hosszú zsinórral rendelkezik, így kevésbé vagy helyhez kötve a használat során. A tápkábel vége 360° fokban forgatható, hogy minél kényelmesebben tudd elvégezni a folyamatot. Ha pedig végeztél (és a hajvasaló már kihűlt!), csupán egy kattintással összezárhatod a simító lapokat, így a tárolása is könnyebb és kifejezetten praktikus, hogy bárhová magaddal viheted.

Hosszan tartó hatás

A hozzáadott gőz javítja a simítás hatékonyságát és segítségével a hajegyenesítés is tartósabb lesz. Használd a Magic Steaming Iron hajvasalót a tökéletesen egyenes frizuráért, amelyet hosszú időn keresztül élvezhetsz majd.

HASZNÁLATA:

  • 1. lépés: Még mielőtt bedugnád a konnektorba a készüléket, óvatosan vedd ki a tartályt a kioldó gomb segítségével!
  • 2. lépés: Távolítsd el a gumi védőréteget és töltsd meg a tartályt desztillált vízzel, majd helyezd vissza a fekete gumitömítést. Alaposan töröld meg a tartályt, hogy sehol se maradjon vizes!
  • 3. lépés: Helyezd vissza a tartályt a helyére!
  • 4. lépés: Most már bedughatod a konnektorba a hajvasalót és bekapcsolhatod.
  • 5. lépés: Válaszd ki, hogy milyen hőfokon akarod vasalni a hajad és várj, amíg felmelegszik. Ha a led fények elalszanak, akkor a hajvasaló készen áll a használatra.
  • 6. lépés: A gőzölés funkciót a készülék hátulján tudod bekapcsolni a gomb eltekerésével. Három fokozat közül választhatsz: nem gőzöl, közepes vagy erős gőzölés.
  • 7. lépés: Vasald ki a hajadat, ahogyan szoktad! A Magic Steaming Iron használata során gőz kiáramlását fogod tapasztalni a kerámia felületen található nyílásokon keresztül.

A Magic Steaming Iron hőfokát 140-235 °C között állíthatod tetszőlegesen. A hajvasalás során is állíthatsz a hőfokon, ekkor azonban újra meg kell várnod, hogy a led fények elaludjanak és a hajvasaló az általad kiválasztott hőfokon működjön.

 

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Kostyalik Mária
2024.06.20
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Jó választás volt. Köszönöm szépen!
Előnyök: Azóta nem töredezik a hajvégem. Tartós formát kölcsönöz. Egyszerű a használata.
Hátrányok: Nincs ilyen.
Több vélemény
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom