Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Jelenleg nincs raktáron
76 Ft visszajár

Lenor Spring Awakening mosókapszula (44 db)

 7 550 Ft
Egységár: 172 Ft/db
Jelenleg nincs raktáron
Iratkozz fel a készletértesítőnkre és azonnal szólunk, amint ismét kapható a termék.
Vedd regisztrációval és 76 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Próbáld ki az ellenállhatatlan élményt nyújtó Lenor All in 1 PODs mosókapszulát: 1. Tisztít 2. Felfrissít 3. Puhává varázsolja a ruhákat 4. Megakadályozza a ruháid elszürkülését 5. Védi a szöveteket. A Lenor Spring Awakening mosókapszulával a tavaszi virágok, a természetes pacsuli és a fehér cédrus illatának ölelésébe burkolózhatsz. A pezsdítő és élénkítő hatású illat felfrissíti, és rabul ejti az érzéket. A Lenor Spring Awakening mosószer kiváló párosítás a Lenor Spring Awakening textilöblítővel.

Valós vásárlói vélemények
Részletek

Lenor Spring Awakening mosókapszula (44 db)

Próbáld ki az ellenállhatatlan élményt nyújtó Lenor All in 1 PODs mosókapszulát: 1. Tisztít 2. Felfrissít 3. Puhává varázsolja a ruhákat 4. Megakadályozza a ruháid elszürkülését 5. Védi a szöveteket. A Lenor Spring Awakening mosókapszulával a tavaszi virágok, a természetes pacsuli és a fehér cédrus illatának ölelésébe burkolózhatsz. A pezsdítő és élénkítő hatású illat felfrissíti, és rabul ejti az érzékeidet. A Lenor Spring Awakening mosószer kiváló párosítás a Lenor Spring Awakening textilöblítővel.

Termékinformációk:
- A ragyogó végeredmény érdekében a Lenor mosókapszulák továbbfejlesztett formulája alapos tisztítást nyújt a ruháidnak
- Tavaszi virágillattal, valamint leheletnyi természetes patchouli- és fehércédrus aromával
- Érintésre aktiválódó parfümtechnológiával a hosszantartó frissességért
- Puhaság és védelem a szöveteknek
- A ruhák elszürkülése elleni védelem

Figyelmeztetés!
Súlyos szemkárosodást okoz. Bőrirritáló hatású. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. LENYELÉS ESETÉN: A szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. Azonnal fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. Alpha-isomethyl ionone, Isoeugenol, Hexyl Salicylate -t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Tartalmaz: MEA-C10-13 Alkyl Benzenesulfonate; MEA-Laureth Sulfate, C12-14 Pareth-n.

Összetevők:
>30% Anionos Felületaktív Anyagok, 5-15% Szappan, <5% Nemionos Felületaktív Anyagok, Foszfonátok, Polikarboxilátok, Enzimek, Optikai Fehérítők, Illatanyagok, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom