Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Jelenleg nincs raktáron
120 Ft visszajár

Jar Platinum All in One mosogatókapszula (140 db)

Szuper ár
Jar Platinum All in One mosogatókapszula (140 db)
Jar Platinum All in One mosogatókapszula (140 db)
RRP:  20 190 Ft 
11 990 Ft
Megtakarítás 8 200 Ft
Egységár: 86 Ft/db
Jelenleg nincs raktáron
Iratkozz fel a készletértesítőnkre és azonnal szólunk, amint ismét kapható a termék.
Vedd regisztrációval és 120 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

A Jar Platinum all-in-one mosogatókapszula már az első mosogatás alkalmával elbánik még a makacs szennyeződésekkel is, és ragyogóan tiszta edényeket hagy maga után. A Jar Platinum tisztítóerejében bízva bármilyen ételt kedvére elkészíthet, hiszen a termék még a zsíros szűrőt is megtisztítja, ragyogóan tiszta edényeket és friss illatú mosogatógépet hagy maga után.

Valós vásárlói vélemények
Részletek

Jar Platinum All in One mosogatókapszula (140 db)

A Jar egyetlen kapszulában ötvözi a folyékony és a por állagú mosogatószerek erejét. A rendkívül gyorsan oldódó párnácska szinte azonnal kifejti tisztító hatását, így gyorsan és hatékonyan elvégzi a munkát. Ráadásul rendkívül egyszerűen használható: nem kell kicsomagolni, egyszerűen csak helyezze a kapszulát a mosogatógép mosogatószer-adagolójába! A Jar Platinum mosogatókapszula már az első mosogatás alkalmával elbánik még a makacs szennyeződésekkel is Segít megelőzni a zsíros szennyeződések lerakódását a mosogatógépben, és még a zsíros szűrőt is megtisztítja Sót és öblítőt is tartalmaz, óvja az üveget és az ezüstneműt Kellemesen friss illatot hagy maga után a mosogatógépben A mosogatókapszula rendkívül gyorsan oldódik vízben Gyárunk 100%-ban megvásárolt, megújuló villamosenergiát használ

Előkészítés és felhasználás:

Helyezd a tablettát az adagolóba, majd zárd le a fedelét! A tablettához mindig száraz kézzel nyúlj! Ne csomagold ki a tablettát és ne szúrd ki a fóliát! Használat után mindig zárd vissza a mosogatótablettákat tartalmazó tasakot! A kiváló mosogatási eredményért kérjük, hogy helyezd a tablettát az adagolóba. Amennyiben a tabletta nem fér az adagolóba, helyezd az evőeszköztartó kosár tetejére, és válassz előmosogatás nélküli programot! A "salt action" sófunkció hatékonyan tisztít lágy, közepesen kemény és kemény vízben egyaránt a 26°e vízkeménységi értékig (a háztartások ≥95%-ában). A Jar tablettával mosogatógépe abban az esetben is hatékonyan tisztít, ha az öblítő vagy a só jelzőfénye működik. A nagyon kemény vízhez - 26°e vízkeménység fölött (a háztartások ≤5%-ában) - használj sót. Ne helyezz ezüst edényt rozsdamentes acél mellé. Ne helyezz antik, kézzel festett porcelán edényeket, vagy kristálypoharakat a mosogatógépbe!

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom