Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Jar Original Lemon All In One mosogatókapszula (46 db)
Jar Original Lemon All In One mosogatókapszula (46 db)
RRP:  6 490 Ft 
4 290 Ft
Raktáron
43 Ft visszajár

Jar Original Lemon All In One mosogatókapszula (46 db)

Szuper ár
ÁRZUHANÁS
Jar Original Lemon All In One mosogatókapszula (46 db)
Jar Original Lemon All In One mosogatókapszula (46 db)
RRP:  6 490 Ft 
4 290 Ft
Megtakarítás 2 200 Ft
Egységár: 93 Ft/db
Több mint 5 db raktárról, azonnal!
Vedd regisztrációval és 43 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

A Jar Original all-in-one mosogatókapszula már az első mosogatás alkalmával hatékonyan elbánik még a rászáradt zsíros szennyeződésekkel is, és ragyogóan tiszta edényeket hagy maga után. A Jar egyetlen kapszulában ötvözi a folyékony és a por állagú mosogatószerek erejét. A rendkívül gyorsan oldódó párnácska szinte azonnal kifejti tisztító hatását, így gyorsan és hatékonyan elvégzi a munkát.

Valós vásárlói vélemények
Részletek

Jar Original Lemon All In One mosogatókapszula (46 db)

  • A Jar Original mosogatókapszula már az első mosogatás alkalmával hatékonyan elbánik még a rászáradt zsíros szennyeződésekkel is
  • Sót és öblítőt is tartalmaz, óvja az üveget és az ezüstneműt
  • Kellemesen friss illatot hagy maga után a mosogatógépben
  • A mosogatókapszula rendkívül gyorsan oldódik vízben

Összetevők

5-15% Nemionos Felületaktív Anyagok
Oxigénalapú Fehérítőszerek
Polikarboxilátok
<5% Foszfonátok
Enzimek
Illatanyagok
Citronellol
Limonene
Linalool

Elkészítés és felhasználás

Helyezze a tablettát az adagolóba, majd zárja le a fedelét! A tablettához mindig száraz kézzel nyúljon! Ne csomagolja ki a tablettát és ne szúrja ki a fóliát! Használat után mindig zárja vissza a mosogatótablettákat tartalmazó tasakot! A kiváló mosogatási eredményért kérjük, hogy helyezze a tablettát az adagolóba. Amennyiben a tabletta nem fér az adagolóba, helyezze az evőeszköztartó kosár tetejére, és válasszon előmosogatás nélküli programot! A "salt action" sófunkció hatékonyan tisztít lágy, közepesen kemény és kemény vízben egyaránt a 26°e vízkeménységi értékig (a háztartások ≥95%-ában). A Jar tablettával mosogatógépe abban az esetben is hatékonyan tisztít, ha az öblítő vagy a só jelzőfénye működik. A nagyon kemény vízhez - 26°e vízkeménység fölött (a háztartások ≤5%-ában) - használjon sót. Ne helyezzen ezüst edényt rozsdamentes acél mellé. Ne helyezzen antik, kézzel festett porcelán edényeket, vagy kristálypoharakat a mosogatógépbe!

Biztonsági figyelmeztetés

Súlyos szemkárosodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. Szemvédő használata kötelező. LENYELÉS ESETÉN: A szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. Itasson kevés vizet a hígítás érdekében. Proteáz -t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Tartalmaz: Sodium Carbonate Peroxide, Trideceth-n.

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom