Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Jar Original Lemon All In One mosogatókapszula (2x46 db)
Jar Original Lemon All In One mosogatókapszula (2x46 db)
RRP:  12 980 Ft 
5 890 Ft
Raktáron
59 Ft visszajár

Jar Original Lemon All In One mosogatókapszula (2x46 db)

Szuper ár
SHOPPING HETEK
RRP:  12 980 Ft 
5 890 Ft
Megtakarítás 7 090 Ft
Egységár: 64 Ft/db
Több mint 5 db raktárról, azonnal!
Vedd regisztrációval és 59 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

A Jar Original all-in-one mosogatókapszula már az első mosogatás alkalmával hatékonyan elbánik még a rászáradt zsíros szennyeződésekkel is, és ragyogóan tiszta edényeket hagy maga után. A Jar egyetlen kapszulában ötvözi a folyékony és a por állagú mosogatószerek erejét. A rendkívül gyorsan oldódó párnácska szinte azonnal kifejti tisztító hatását, így gyorsan és hatékonyan elvégzi a munkát.

Csomag tartalma
Valós vásárlói vélemények
Részletek

Jar Original Lemon All In One mosogatókapszula (2x46 db)

  • A Jar Original mosogatókapszula már az első mosogatás alkalmával hatékonyan elbánik még a rászáradt zsíros szennyeződésekkel is
  • Sót és öblítőt is tartalmaz, óvja az üveget és az ezüstneműt
  • Kellemesen friss illatot hagy maga után a mosogatógépben
  • A mosogatókapszula rendkívül gyorsan oldódik vízben

Összetevők

5-15% Nemionos Felületaktív Anyagok
Oxigénalapú Fehérítőszerek
Polikarboxilátok
<5% Foszfonátok
Enzimek
Illatanyagok
Citronellol
Limonene
Linalool

Elkészítés és felhasználás

Helyezze a tablettát az adagolóba, majd zárja le a fedelét! A tablettához mindig száraz kézzel nyúljon! Ne csomagolja ki a tablettát és ne szúrja ki a fóliát! Használat után mindig zárja vissza a mosogatótablettákat tartalmazó tasakot! A kiváló mosogatási eredményért kérjük, hogy helyezze a tablettát az adagolóba. Amennyiben a tabletta nem fér az adagolóba, helyezze az evőeszköztartó kosár tetejére, és válasszon előmosogatás nélküli programot! A "salt action" sófunkció hatékonyan tisztít lágy, közepesen kemény és kemény vízben egyaránt a 26°e vízkeménységi értékig (a háztartások ≥95%-ában). A Jar tablettával mosogatógépe abban az esetben is hatékonyan tisztít, ha az öblítő vagy a só jelzőfénye működik. A nagyon kemény vízhez - 26°e vízkeménység fölött (a háztartások ≤5%-ában) - használjon sót. Ne helyezzen ezüst edényt rozsdamentes acél mellé. Ne helyezzen antik, kézzel festett porcelán edényeket, vagy kristálypoharakat a mosogatógépbe!

Biztonsági figyelmeztetés

Súlyos szemkárosodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. Szemvédő használata kötelező. LENYELÉS ESETÉN: A szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. Itasson kevés vizet a hígítás érdekében. Proteáz -t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Tartalmaz: Sodium Carbonate Peroxide, Trideceth-n.

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom