Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Nincs raktáron
157 Ft visszajár

Jar All in One mosogatókapszula (2x120 db)

Szuper ár
Jar All in One mosogatókapszula (2x120 db)
Jar All in One mosogatókapszula (2x120 db)
Jar All in One mosogatókapszula (2x120 db)
RRP:  35 980 Ft 
15 740 Ft
Megtakarítás 20 241 Ft
Egységár: 66 Ft/db
Nincs raktáron
Vedd regisztrációval és 157 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

A Jar Original all-in-one mosogatókapszula már az első mosogatás alkalmával hatékonyan elbánik még a rászáradt zsíros szennyeződésekkel is, és ragyogóan tiszta edényeket hagy maga után. A Jar egyetlen kapszulában ötvözi a folyékony és a por állagú mosogatószerek erejét. A rendkívül gyorsan oldódó párnácska szinte azonnal kifejti tisztító hatását, így gyorsan és hatékonyan elvégzi a munkát. 

Csomag tartalma
Részletek

Jar All in One mosogatókapszula (2x120 db)

  • A Jar Original mosogatókapszula már az első mosogatás alkalmával hatékonyan elbánik még a rászáradt zsíros szennyeződésekkel is.
  • Sót és öblítőt is tartalmaz, óvja az üveget és az ezüstneműt!
  • Kellemesen friss illatot hagy maga után a mosogatógépben.
  • A mosogatókapszula rendkívül gyorsan oldódik vízben.
  • 1 tabletta = 1 mosogatóprogram

 

Előkészítés és felhasználás:

Helyezd a tablettát az adagolóba, majd zárd le a fedelét! A tablettához mindig száraz kézzel nyúlj! Ne csomagold ki a tablettát és ne szúrd ki a fóliát! Használat után mindig zárd vissza a mosogatótablettákat tartalmazó tasakot! A kiváló mosogatási eredményért kérjük, hogy helyezd a tablettát az adagolóba. Amennyiben a tabletta nem fér az adagolóba, helyezd az evőeszköztartó kosár tetejére, és válassz előmosogatás nélküli programot! A "salt action" sófunkció hatékonyan tisztít lágy, közepesen kemény és kemény vízben egyaránt a 26°e vízkeménységi értékig (a háztartások ≥95%-ában). A Jar tablettával mosogatógépe abban az esetben is hatékonyan tisztít, ha az öblítő vagy a só jelzőfénye működik. A nagyon kemény vízhez - 26°e vízkeménység fölött (a háztartások ≤5%-ában) - használj sót. Ne helyezz ezüst edényt rozsdamentes acél mellé. Ne helyezz antik, kézzel festett porcelán edényeket, vagy kristálypoharakat a mosogatógépbe!

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom