Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Jar All in One mosogatókapszula (184 db)
Jar All in One mosogatókapszula (184 db)
RRP:  20 990 Ft 
13 990 Ft
Raktáron
140 Ft visszajár

Jar All in One mosogatókapszula (184 db)

Szuper ár
SHOPPING HETEK
RRP:  20 990 Ft 
13 990 Ft
Megtakarítás 7 000 Ft
Egységár: 76 Ft/db
Több mint 5 db raktárról, azonnal!
Vedd regisztrációval és 140 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

 

A Jar Original all-in-one mosogatókapszula már az első mosogatás alkalmával hatékonyan elbánik még a rászáradt zsíros szennyeződésekkel is, és ragyogóan tiszta edényeket hagy maga után. A Jar egyetlen kapszulában ötvözi a folyékony és a por állagú mosogatószerek erejét. 

Valós vásárlói vélemények
Részletek

Jar All in One mosogatókapszula (184 db)

  • A Jar Original mosogatókapszula már az első mosogatás alkalmával hatékonyan elbánik még a rászáradt zsíros szennyeződésekkel is.
  • Sót és öblítőt is tartalmaz, óvja az üveget és az ezüstneműt!
  • Kellemesen friss illatot hagy maga után a mosogatógépben.
  • A mosogatókapszula rendkívül gyorsan oldódik vízben.
  • 1 tabletta = 1 mosogatóprogram

Előkészítés és felhasználás:

Helyezd a tablettát az adagolóba, majd zárd le a fedelét! A tablettához mindig száraz kézzel nyúlj! Ne csomagold ki a tablettát és ne szúrd ki a fóliát! Használat után mindig zárd vissza a mosogatótablettákat tartalmazó tasakot! A kiváló mosogatási eredményért kérjük, hogy helyezd a tablettát az adagolóba. Amennyiben a tabletta nem fér az adagolóba, helyezd az evőeszköztartó kosár tetejére, és válassz előmosogatás nélküli programot! A "salt action" sófunkció hatékonyan tisztít lágy, közepesen kemény és kemény vízben egyaránt a 26°e vízkeménységi értékig (a háztartások ≥95%-ában). A Jar tablettával mosogatógépe abban az esetben is hatékonyan tisztít, ha az öblítő vagy a só jelzőfénye működik. A nagyon kemény vízhez - 26°e vízkeménység fölött (a háztartások ≤5%-ában) - használj sót. Ne helyezz ezüst edényt rozsdamentes acél mellé. Ne helyezz antik, kézzel festett porcelán edényeket, vagy kristálypoharakat a mosogatógépbe!

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom