Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Himalaya Sensi White fogfehérítő gyógynövényes fogkrém érzékeny fogakra (75 ml)
Himalaya Sensi White fogfehérítő gyógynövényes fogkrém érzékeny fogakra (75 ml)
 1 090 Ft
Raktáron
11 Ft visszajár

Himalaya Sensi White fogfehérítő gyógynövényes fogkrém érzékeny fogakra (75 ml)

 1 090 Ft
Egységár: 15 Ft/ml
4 db raktárról, azonnal!
Vedd regisztrációval és 11 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Érzékeny fogak természetes védelme és fehérítése. Növényi enzimtechnológián alapuló formula segít az érzékeny fogakat kémiai fehérítő nélkül fehérebben tartani és védőréteget képez a fogakon. Segít a fogínyérzékenység csökkentésében. Kellemes ízű, friss leheletet biztosít. Fluoridmentes.

Valós vásárlói vélemények
Részletek

Sensi White fogfehérítő gyógynövényes fogkrém érzékeny fogakra 75ml


Érzékeny fogak természetes védelme és fehérítése.

Növényi enzimtechnológián alapuló formula segít az érzékeny fogakat kémiai fehérítő nélkül fehérebben tartani és védőréteget képez a fogakon. Segít a fogínyérzékenység csökkentésében. Kellemes ízű, friss leheletet biztosít. Fluoridmentes.
Használata: alaposan mosd meg a fogad legalább naponta kétszer vagy fogorvosod javaslatának megfelelően! 6 éves vagy annál fiatalabb gyermek szülői felügyelet mellett mosson fogat borsónyi mennyiséggel! A fogkrémet ne nyelje le és fogmosás után alaposan öblögessen!
Fő összetevők:

  • Papaja (Papain): a papajában található enzim (papain) természetes fehérítő hatása miatt a fogzománcon található foltok eltávolítására alkalmas.
  • Ananász (Bromelain): az ananászban található enzim (bromelain) fellazítja a zománcra lerakódott lepedéket és szennyeződéseket.
  • Miswak (Salvadora persica): összehúzó tulajdonsággal rendelkezik, így feszesíti a fogínyt. Segít a fogínygyulladás és a fogínyvérzés megelőzésében.
  • Spenót (Spinacea oleracea): segít elzárni a fogzománc alatt található nyitott dentin csatornákat, mint a fogérzékenység elsődleges forrását, így segít az érzékeny fogak védelmében.
  • Szegfűszeg (Eugenia caryophyllata): antimikrobiális hatásának köszönhetően segít a kellemetlen szájszag elleni küzdelemben.

 

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom