Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Gillette Lemon borotvahab 200 ml
Gillette Lemon borotvahab 200 ml
 1 450 Ft
Raktáron
15 Ft visszajár

Gillette Lemon borotvahab 200 ml

Gillette Lemon borotvahab 200 ml
Gillette Lemon borotvahab 200 ml
 1 450 Ft
Egységár: 7,25 Ft/ml
1 db raktárról, azonnal!
Vedd regisztrációval és 15 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

A Gillette Classic Lime borotvahab a Gillette klasszikus védelmét és a lime friss illatát egyesíti. A lime illatával átitatott Classic habformula segít csökkenteni a borotválkozás okozta irritációt, az apró vágásokat, horzsolásokat, illetve az égető és csípő érzést. 

Valós vásárlói vélemények
Részletek

Gillette Lemon borotvahab 200 ml

Koronázza meg a borotválkozás élményét friss, citrusos lime-illattal; így biztosan készen áll a nap kihívásaira!

Mutassa mindig a legjobb arcát a világhírű borotvazselé és borotvahab márka férfiaknak készült Gillette Classic Lime borotvahab termékével!

KLASSZIKUS VÉDELEM: A Gillette klasszikus formulája segít megóvni a bőrt a borotválkozás okozta irritációtól, apró vágásoktól, horzsolásoktól és égető érzéstől Simább pengesiklás: A Gillette Comfort Glide formulája polimerekkel biztosítja a kellő síkosítást, így a borotva gyorsan és akadálytalanul siklik a bőrön, így a borotválkozás kevesebb kellemetlen szőr- és bőrhúzással, valamint súrlódással jár.

Friss illat férfiaknak: A Gillette hűs lime-illata felfrissíti, így biztosan készen áll a nap kihívásaira

REMEK VÁLASZTÁS: A Gillette Classic Lime borotvahab akár 3 hónapon át is használható heti 4 borotválkozás mellett – 300 ml-es flakon esetén pedig akár 5 hónapig is.

A világ első számú borotva- és borotvahab márkája: Nem véletlen, hogy a Gillette már 100 éve jelen van a piacon – a Gillette tudja, mire van szükségük a férfiaknak a borotválkozáshoz.

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom