Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Jelenleg nincs raktáron
86 Ft visszajár

Frosch folt előkezelő aktív oxigénnel 8x75 ml

Szuper ár
SHOPPING HETEK
RRP:  9 190 Ft 
8 640 Ft
Megtakarítás 550 Ft
Egységár: 1,44 Ft/ml
Jelenleg nincs raktáron
Iratkozz fel a készletértesítőnkre és azonnal szólunk, amint ismét kapható a termék.
Vedd regisztrációval és 86 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Frosch folt előkezelő aktív oxigénnel 8x75 ml-es kiszerelésben. Hatékonyan távolítja el a textíliákból a fű, virágpor, sárgarépa, gyümölcs, üdítőital, vörösbor, tea, kávé foltokat. Alkalmas fehér és színes ruhákhoz, kíméletes a színekhez. Babaruhákhoz és babával érintkező textíliákhoz is bátran használható.

Csomag tartalma
Valós vásárlói vélemények
Részletek

Frosch folt előkezelő aktív oxigénnel 8x75 ml

 

Hatékonyan távolítja el a textíliákból a fű, virágpor, sárgarépa, gyümölcs, üdítőital, vörösbor, tea, kávé foltokat. Alkalmas fehér és színes ruhákhoz, kíméletes a színekhez. Minden textiltípushoz (kivéve selyem!). Babaruhákhoz és a babával érintkező textíliákhoz is bátran használható. 

  

Az aktív oxigénnel történő tisztítás klórmentes eljárásnak tekinthető, mert használatával elkerülhető a klór alkalmazása. Amíg a klór a szükséges koncentrációban a mikroorganizmusok gyors elpusztítása mellett a lebegőanyagokat is roncsolja, lebontja, addig az aktív oxigén ilyen hatást nem fejt ki. Kőolajszármazék mentes, fenntartható és energiatudatos gyártási folyamat során készül. Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket.

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom