Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Frosch folt előkezelő aktív oxigénnel 75 ml
Frosch folt előkezelő aktív oxigénnel 75 ml
 1 150 Ft
Raktáron
12 Ft visszajár

Frosch folt előkezelő aktív oxigénnel 75 ml

 1 150 Ft
Egységár: 1,53 Ft/ml
Több mint 5 db raktárról, azonnal!
Vedd regisztrációval és 12 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Frosch folt előkezelő aktív oxigénnel 75 ml-es kiszerelésben. Hatékonyan távolítja el a textíliákból a fű, virágpor, sárgarépa, gyümölcs, üdítőital, vörösbor, tea, kávé foltokat. Alkalmas fehér és színes ruhákhoz, kíméletes a színekhez. Babaruhákhoz és babával érintkező textíliákhoz is bátran használható.

Valós vásárlói vélemények
Részletek

Frosch folt előkezelő aktív oxigénnel 75 ml

 

Hatékonyan távolítja el a textíliákból a fű, virágpor, sárgarépa, gyümölcs, üdítőital, vörösbor, tea, kávé foltokat. Alkalmas fehér és színes ruhákhoz, kíméletes a színekhez. Minden textiltípushoz (kivéve selyem!). Babaruhákhoz és a babával érintkező textíliákhoz is bátran használható. 

  

Az aktív oxigénnel történő tisztítás klórmentes eljárásnak tekinthető, mert használatával elkerülhető a klór alkalmazása. Amíg a klór a szükséges koncentrációban a mikroorganizmusok gyors elpusztítása mellett a lebegőanyagokat is roncsolja, lebontja, addig az aktív oxigén ilyen hatást nem fejt ki. Kőolajszármazék mentes, fenntartható és energiatudatos gyártási folyamat során készül. Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket.

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom