Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Jelenleg nincs raktáron
28 Ft visszajár

Flóraszept BLACK FRIDAY csomag

Flóraszept BLACK FRIDAY csomag
Flóraszept BLACK FRIDAY csomag
Flóraszept BLACK FRIDAY csomag
 2 760 Ft
Jelenleg nincs raktáron
Iratkozz fel a készletértesítőnkre és azonnal szólunk, amint ismét kapható a termék.
Vedd regisztrációval és 28 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Vásárold meg őrülten jó áron BLACK FRIDAY Flóraszept csomagunkat!
A csomag tartalma: Flóraszept Botanitech univerzális fertőtlenítő spray (700 ml), Flóraszept 0% klóros fertőtlenítő levendula illattal (1 liter)


Valós vásárlói vélemények
Részletek

Flóraszept BLACK FRIDAY csomag

Vásárold meg őrülten jó áron BLACK WEEKEND Flóraszept csomagunkat!

Csomag tartalma:

Flóraszept Botanitech univerzális fertőtlenítő spray (700 ml)

A Flóraszept Botanitech Univerzális Fertőtlenítő Spray tökéletes megoldást nyújt a háztartási felületek napi fertőtlenítésében,

így segít megvédeni otthonát a kosszal és a kórokozókkal* szemben. A klórmentesen fertőtlenítő és bőrgyógyászatilag tesztelt
formula biztonságosan** használható gyerekbútorok tisztítására, beleértve a kiságyat. Teafa­ és eukaliptuszolaj keverékét
tartalmazza, amely friss illatot hoz otthonába.

Flóraszept 0% klóros fertőtlenítő levendula illattal (1 liter)

A Flóraszept univerzális klórmentes fertőtlenítő tisztítószere elpusztítja a baktériumok 99,9%-át. Kiváló a padló szennyeződéseinek tisztítására és fertőtlenítésére klór nélkül. Erős formulája eltávolítja az allergéneket is, mint a poratkákat és polleneket. A padlót higiénikusan tisztává és kellemes illatúvá varázsolja. Elpusztítja a penészgombákat is.

- Klórmentes
- Elpusztítja a baktériumok 99.9%-át
- Kiváló a padló szennyeződéseinek tisztítására és fertőtlenítésére
- Eltávolítja az allergéneket
- Kellemes levendula illat
- Higiénikus tisztaság

Összetevők:
Fertőtlenítőszer: 0,75 g benzalkónium-klorid 100 g termékben
<5% nem ionos felületaktív anyagok
Kationos felületaktív anyagok
Illatanyag
Amyl cinnamal
Benzyl salicylate
Limonene
Linalool

Használati utasítás:
PT2 fertőtlenítő hatású tisztítószer
A Flóraszept Univerzális Klórmentes Fertőtlenítő tisztítószer a padlók és mosható felületek higiénikus tisztítására és fertőtlenítésére szolgál.
Nagyobb felületekre (pl. nappali és fürdőszobai padlókon): A padló mindennapos ápolásához adj egy kupaknyi (50 ml) terméket fél vödörnyi vízhez (4 liter). Nincs szükség leöblítésre.
Kisebb felületekre (asztalok, székek): Az alapos tisztításhoz, fertőtlenítéshez, az allergének eltávolításához (pl. por, pollen) és a penészfoltok fertőtlenítéséhez használd a terméket hígítatlanul közvetlenül a felületeken és hagyd hatni 15 percig a leöblítés előtt.

Biztonsági figyelmeztetés:
Használat előtt olvasd el, használat közben pedig tartsd be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően.

Figyelem:
Nagyon kényes felületek esetén próbáld ki a terméket egy kis, nem feltűnő felületen. Ne használd festett fa, linóleum felületeken. Azonnal öblítsd le a használat után, ha hígítva vagy hígítás nélkül használod festett fém felületen, eloxált alumínium és műanyag felületeken. Ha a terméket véletlenül lenyelnéd, sürgősen fordulj orvoshoz. Ne nyeld le. Ne keverd más tisztítószerrel.

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom