Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Finish regeneráló mosogatógép só (4 kg) + Powerball Ultimate Plus All in 1 mosogatógép-kapszula, lemon (25 db)
Finish regeneráló mosogatógép só (4 kg) + Powerball Ultimate Plus All in 1 mosogatógép-kapszula, lemon (25 db)
RRP:  9 160 Ft 
3 990 Ft
Raktáron
40 Ft visszajár

Finish regeneráló mosogatógép só (4 kg) + Powerball Ultimate Plus All in 1 mosogatógép-kapszula, lemon (25 db)

Szuper ár
SHOPPING HETEK
RRP:  9 160 Ft 
3 990 Ft
Megtakarítás 5 170 Ft
Több mint 5 db raktárról, azonnal!
Vedd regisztrációval és 40 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Csomag tartalma:

  • 1 db Finish regeneráló mosogatógép só (4 kg)
  • 1 db Finish Powerball Ultimate Plus All in 1 mosogatógép-kapszula, lemon (25 db)
Csomag tartalma
Valós vásárlói vélemények
Részletek

Finish regeneráló mosogatógép só (4 kg)

A kemény víz a rejtett részeken vízkőlerakódásokat okoz, ami csökkenti a mosogatógép mosási teljesítményét. A Finish regeneráló só 100%-kal jobb mosogatógép-védelmet* nyújt a víz lágyításával, megakadályozva a vízkőlerakódások kialakulását a mosogatógépben. Eltávolítja a foltokat és vízfoltokat az edényekről és poharakról is.

*Vízkő esetén. Összehasonlítva a csak Finish All in 1 Max tablettával történő mosogatással, 50°C ECO + Vario Speed program, 21 °dH vízkeménység.

Használati utasítás:
A gyártó utasításai szerint töltsd meg a sótartó rekeszt a sóval. A lehető legjobb eredmények biztosítása érdekében rendszeresen ellenőrizd a só szintet, és töltsd újra. Különösen ajánlott a kemény vízű területeken.

Finish Ultimate Plus All in 1 mosogatógép kapszula, citromos illatú, 25 db

 

Finish Ultimate Plus All in 1 a makulátlanul tiszta és csillogó edényekért már az első használattól kezdve, minden alkalommal. Az első kapszulánk  CYCLESYNC™ technológiával, amely a megfelelő időben szabadítja fel a megfelelő összetevőt***.  Továbbfejlesztett technológiája még a ráégett ételmaradékkal is megbírkózik előöblítés nélkül - 4 lépésben a teljes mosogatási ciklus során. A kapszula védi és tisztán tartja az üvegedényeket és evőeszközöket is, megőrizve csillogásukat minden mosogatás után. A leghatékonyabb teljesítményű kapszula, amely átlagosan 15%-kal kevesebb vegyi anyagot tartalmaz, mint a Finish Power tabletta.

Termékjellemzők

  • Folyékony Powerball: csillogó ragyogást biztosít
  • GÉL: a hatékony zsíroldó gél a legmakacsabb szennyeződésekkel is szembeszáll
  • POR: előáztató és súroló por a rátapadt ételmaradék eltávolítására
  • CYCLESYNC™ technológia: A megfelelő összetevőt a megfelelő időben szabadítja fel
  • Rövid programon is hatékony
  • Csomagolásmentes, biológiailag lebomló, 100%-ban vízben oldódó bevonattal.

 

Hogyan használja?


Csak száraz kézzel fogja meg. Ne szúrja ki, ne szakítsa szét vagy vágja ki. Használat után mindig zárja vissza a csomagot. Nem kell kicsomagolni a tablettát, mivel mosogatás alatt teljesen feloldódik.

Mosogatásonként egy tablettát helyezzen be a SZÁRAZ adagoló tartályba. Ne tegye a tablettát az evőeszköztartóba.
A legjobb eredmény érdekében használja gazdaságos/eco vagy automata programon. A tabletta só funkciója lágy/közepesen kemény és kemény vízben 26ºe vízkeménységi fokig fejti ki hatását.
Az Ultimate Plus tabletták minőségének megőrzése érdekében, használat után mindig zárja vissza a csomagot és tárolja hőtől és nedvességtől védett helyen.
Ez a csomagolás újrahasznosítható, helyezze szelektív hulladékgyűjtőbe.

Tegye teljessé a mosogatás élményét!

Használjon öblítőszert a csillogó poharakér és tisztítsa rendszeresen a gépet a legjobb hatás eléréséért!

Ha a víz nagyon kemény, akkor a jobb hatás érdekében adjon hozzá Finish vízlágyító sót.

A legjobb száradás érdekében a Finish gépi öblítő használatát ajánljuk

Összetevők

5-15 % nem ionos felületaktív anyagokat, 5-15 % oxigén-alapú fehérítőszereket;  5-15 % foszfonátokat; 5-15 % polikarboxilátokat; enzimeket (szubtilizin, amiláz), illatszereket (Geraniol, Limonene) tartalmaz. www.rbeuroinfo.com

A márkáról

 

Senki sem szeret mosogatni. Ezért találtuk fel a gépi mosogatószereket a mosogatógép-gyártókkal karöltve még 1953-ban. Megszállottan szeretnénk a mindennapi életünkkel együtt járó edényeket elmosogatni, ezért folyamatosan újítunk, hogy a legjobb gépi mosogatási eredményt érd el minden alkalommal. Ismerd meg a Finish mosogatógép kapszulák erejét! A világ vezető mosogatógép-gyártói a Finish-t ajánlják.

*A mosogatógépgyártók globális piaci részesedése alapján, akik a Finish-t ajánlják. A Finish az első számú márka a gépi mosogatás kategóriában eladott érték alapján az EU-ban (kivétel: Ciprus, Finnország, Luxemburg, Málta) az előző teljes naptári év Nielsen kiskereskedelmi adatai szerint.

Biztonsági figyelmeztetés

FIGYELEM! Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni. Szubtilizint tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.
***Összetevő: Enzim.

Finish termékek összehasonlítása

Finish mosogatási kiegészítők 

 

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom