Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Finish mosogatógép tísztító tabletta (3x3 db)
Finish mosogatógép tísztító tabletta (3x3 db)
RRP:  7 170 Ft 
4 470 Ft
Raktáron
45 Ft visszajár

Finish mosogatógép tísztító tabletta (3x3 db)

Szuper ár
RRP:  7 170 Ft 
4 470 Ft
Megtakarítás 2 700 Ft
Egységár: 497 Ft/db
2 db raktárról, azonnal!
Vedd regisztrációval és 45 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Finish mosogatógép tísztító tabletta, amely hatékony a mosogatógép belsejében tisztítás közben zsír és egyéb ásványi anyag maradványok eltávolítására. A lerakódás befolyásolhatja a mosogatógép hatékonyságát és higiénikus működését. A Finish mosogatógép tisztító tabletta azonban működés közben távolítja el a gépből a vízkő és zsír lerakódásokat, hogy az továbbra is higiénikus és tiszta maradjon. Kétszeres zsírtalanító hatás. 

Csomag tartalma
Valós vásárlói vélemények
Részletek

Finish mosogatógép tísztító tabletta (3x3 db)

  

A mosogatógép belsejében tisztítás közben zsír és egyéb ásványi anyag maradványok rakódhatnak le. Ez befolyásolhatja a mosogatógép hatékonyságát és higiénikus működését. A Finish mosogatógép tisztító tabletta azonban működés közben távolítja el a gépből a vízkő és zsír lerakódásokat, hogy az továbbra is higiénikus és tiszta maradjon. Kétszeres zsírtalanító hatás. Összehasonlítva a termék használata nélkül és Finish All in 1 Max tablettával történő mosogatással.

 

Használati utasítás: Töltse meg a mosogatógépet, és helyezze be a tablettát. Helyezze a Finish mosogatógép-tisztítót a mosogatógép bármely részébe. Futtassa a szokásos programot. Ne csomagolja ki, ne szúrja ki vagy vágja ki a tablettát. Csak száraz kézzel fogja meg.
Minden mosogatógéppel használható.

 

Összetevők: 

5-15% polikarboxilátok, nemionos felületaktív anyagok
Enzimek (szubtilizin)
Illatanyagok (limonén)

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom