Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Finish mosogatógép tísztító tabletta (3 db)
Finish mosogatógép tísztító tabletta (3 db)
RRP:  2 390 Ft 
990 Ft
Raktáron
10 Ft visszajár

Finish mosogatógép tísztító tabletta (3 db)

Szuper ár
ÁRZUHANÁS
RRP:  2 390 Ft 
990 Ft
Megtakarítás 1 400 Ft
Egységár: 330 Ft/db
Több mint 5 db raktárról, azonnal!
Vedd regisztrációval és 10 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Finish mosogatógép tísztító tabletta, amely hatékony a mosogatógép belsejében tisztítás közben zsír és egyéb ásványi anyag maradványok eltávolítására. A lerakódás befolyásolhatja a mosogatógép hatékonyságát és higiénikus működését. A Finish mosogatógép tisztító tabletta azonban működés közben távolítja el a gépből a vízkő és zsír lerakódásokat, hogy az továbbra is higiénikus és tiszta maradjon. Kétszeres zsírtalanító hatás. 

Valós vásárlói vélemények
Részletek

Finish mosogatógép tísztító tabletta (3 db)

  

A mosogatógép belsejében tisztítás közben zsír és egyéb ásványi anyag maradványok rakódhatnak le. Ez befolyásolhatja a mosogatógép hatékonyságát és higiénikus működését. A Finish mosogatógép tisztító tabletta azonban működés közben távolítja el a gépből a vízkő és zsír lerakódásokat, hogy az továbbra is higiénikus és tiszta maradjon. Kétszeres zsírtalanító hatás. Összehasonlítva a termék használata nélkül és Finish All in 1 Max tablettával történő mosogatással.

Használati utasítás: Töltse meg a mosogatógépet, és helyezze be a tablettát. Helyezze a Finish mosogatógép-tisztítót a mosogatógép bármely részébe. Futtassa a szokásos programot. Ne csomagolja ki, ne szúrja ki vagy vágja ki a tablettát. Csak száraz kézzel fogja meg.
Minden mosogatógéppel használható.

Összetevők: 

5-15% polikarboxilátok, nemionos felületaktív anyagok
Enzimek (szubtilizin)
Illatanyagok (limonén)

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom