Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Dr. Beckmann Szőnyegtisztító kefével 650 ml
Dr. Beckmann Szőnyegtisztító kefével 650 ml
RRP:  2 190 Ft 
1 890 Ft
Raktáron
19 Ft visszajár

Dr. Beckmann Szőnyegtisztító kefével 650 ml

Szuper ár
RRP:  2 190 Ft 
1 890 Ft
Megtakarítás 300 Ft
Egységár: 2,91 Ft/ml
Több mint 5 db raktárról, azonnal!
Vedd regisztrációval és 19 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Az oxigén intenzív erejének és a beépített kefének köszönhetően a Dr. Beckmann szőnyegtisztító hatékonyan távolítja el a szőnyegből még a nagyon makacs szennyeződéseket és foltokat is (pl. vörösbor, kávé, gyümölcslé, kóla, tea, zsír, smink, sár, kisállatok által okozott szennyeződések).

Valós vásárlói vélemények
Részletek

Dr. Beckmann Szőnyegtisztító kefével 650 ml

 

Az oxigén intenzív erejének és a beépített kefének köszönhetően a Dr. Beckmann szőnyegtisztító hatékonyan távolítja el a szőnyegből még a nagyon makacs szennyeződéseket és foltokat is (pl. vörösbor, kávé, gyümölcslé, kóla, tea, zsír, smink, sár, kisállatok által okozott szennyeződések). A kefe mélyen behatol a szálak közé, míg az oxigénes tisztító formula megszünteti a kellemetlen szagokat. A szőnyegtisztító gyengéd a színekhez és szálakhoz, és gyapjú anyagon is használható.

BECKMANN ÍGÉRET A Dr. Beckmann termékek szenvedéllyel készülnek, hogy a legkiválóbb és a leghatékonyabb minőséget nyújtsák az olyan házimunkákhoz, mint a mosás és a takarítás. Termékeink széleskörű kutatás és fejlesztés eredményei, így kiemelkedően hatékonyak és megbízhatóak.

 

Használati utasítás

  1. A kefés fejet csavarja le. A védőfóliát kb.2mm szélességben szakítsa át. Csavarja vissza a kefés fejet.
  2. A laza, felületi szennyeződéseket távolítsa el.
  3. Vigye fel a terméket (a szőnyeget ne nedvesítse át teljesen), gyengéden dolgozza bele az anyagba 
  4. 3 percig hagyja hatni. 
  5. A terméket és a foltmaradványokat egy nedves, világos ronggyal teljesen itassa fel. A kefés applikátort minden használat után öblítse le.

FONTOS INFORMÁCIÓ

Használat előtt egy kevésbé látható helyen ellenőrizze a színtartósságot és az anyaggal való összeférhetőséget. A szőnyegen levő ápolási szimbólumokat vegye figyelembe. Ne használja selyem, bársony és vízre érzékeny anyagokon. A flakont függőleges helyzetben tárolja.

 

Összetevők

oxigén alapú fehérítőszerek < 5%, anionos felületaktív anyagok, nemionos felületaktív anyagok, illatszerek, SODIUM BENZOATE

 

Figyelmeztetés

Gyermekektől elzárva tartandó.

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom