Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Dr. Beckmann Színvédő kendő 20 db
Dr. Beckmann Színvédő kendő 20 db
RRP:  1 090 Ft 
950 Ft
Raktáron
10 Ft visszajár

Dr. Beckmann Színvédő kendő 20 db

Szuper ár
Dr. Beckmann Színvédő kendő 20 db
Dr. Beckmann Színvédő kendő 20 db
RRP:  1 090 Ft 
950 Ft
Megtakarítás 140 Ft
Egységár: 48 Ft/db
Több mint 5 db raktárról, azonnal!
Vedd regisztrációval és 10 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Hosszantartó, tökéletes színvédelem a színes és világos ruháknak. Hatékonyan segít megelőzni a színek kifakulását és a színek eredeti ragyogásának megtartását. Különböző színek együtt moshatók, így kevesebb idő telik a válogatással.

Valós vásárlói vélemények
Részletek

Dr. Beckmann Színvédő kendő 20 db

 

Hosszantartó, tökéletes színvédelem a színes és világos ruháknak. Hatékonyan segít megelőzni a színek kifakulását és a színek eredeti ragyogásának megtartását. Különböző színek együtt moshatók, így kevesebb idő telik a válogatással. Még hatékonyabb eredmény, köszönhetően a mikroszálaknak és a kendőben található színfogó molekuláknak : A színfogó molekulák a mosás kezdetén kioldódnak a kendőből és megakadályozzák más ruhákba szívódását, az extrapuha mikroszálas kendő pedig hatékonyan szívja magába a kioldódott színeket.

 

  1. BECKMANN ÍGÉRET A Dr. Beckmann termékek szenvedéllyel készülnek, hogy a legkiválóbb és a

leghatékonyabb minőséget nyújtsák az olyan házimunkákhoz, mint a mosás és a takarítás. Termékeink széleskörű kutatás és fejlesztés eredményei, így kiemelkedően hatékonyak és megbízhatóak.

 

Használati utasítás

  1. Töltse meg a mosógépet ruhával és szokás szerint adagolja a mosószert, 2. A ruhák színintenzitásától függően 1 vagy 2 kendőt tegyen a mosógép dobjába és indítsa el a mosást 3. A mosás végén vegye ki a kendőt, és a használt kendőt dobja a háztartási hulladékgyűjtőbe

 

Figyelmeztetés

A ruhák kezelési utasításait minden esetben tartsa be. Új színes ruhákat első alkalommal mindig elkülönítve mossa. Színüket erősen eresztő ruhák (pl. sötét farmer, selyem) mosásánál 3 kendőt használjon. A termék teljesítménye nem garantálható, ha túlzottan nagy mennyiségű festék oldódik ki. Kérjük, kövesse a mosógép gyártójának utasításait. Szépségápolásra ne használja.Gyermekek elől elzárva tartandó

 

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom