Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Jelenleg nincs raktáron
21 Ft visszajár

Dr. Beckmann Kisállat folttisztító kefével 650 ml

 2 090 Ft
Egységár: 3,22 Ft/ml
Jelenleg nincs raktáron
Iratkozz fel a készletértesítőnkre és azonnal szólunk, amint ismét kapható a termék.
Vedd regisztrációval és 21 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

A Dr. Beckmann Kisállatt folt- és szageltávolító hatékonyan távolítja el a kisállatok által okozott foltokat és szagokat a szőnyegből (pl. vizelet, hányás, széklet és sár foltok). Az egyedülálló 2in1 kefés applikátor nem csak a felületi foltokat tisztítja (szivacs), hanem mélyen a szálak között (kefe) is tisztít és szagtalanít.

Valós vásárlói vélemények
Részletek

Dr. Beckmann Kisállat folttisztító kefével 650 ml

 

A Dr. Beckmann Kisállatt folt- és szageltávolító hatékonyan távolítja el a kisállatok által okozott foltokat és szagokat a szőnyegből (pl. vizelet, hányás, széklet és sár foltok). Az egyedülálló 2in1 kefés applikátor nem csak a felületi foltokat tisztítja (szivacs), hanem mélyen a szálak között (kefe) is tisztít és szagtalanít. Speciális aktív hatóanyagokkal tünteti el a szagokat és kellemes, friss illatot hagy maga után. A formula gyengéd a színekhez és a szálakhoz, és gyapjúhoz is használható. Dermatológiailag tesztelt.

 

BECKMANN ÍGÉRET A Dr. Beckmann termékek szenvedéllyel készülnek, hogy a legkiválóbb és a leghatékonyabb minőséget nyújtsák az olyan házimunkákhoz, mint a mosás és a takarítás. Termékeink széleskörű kutatás és fejlesztés eredményei, így kiemelkedően hatékonyak és megbízhatóak.

 

Használati utasítás

A kefés fejet csavarja le. A védőfóliát gombostűfej nagyságban (kb.2mm) szakítsa át. Csavarja vissza a kefés fejet (ne húzza túl!). • A laza, felületi szennyeződéseket távolítsa el. A flakont lefelé tartva gyengén nyomja össze, hogy az applikátorban a szivacs átnedvesedjen. Vigye fel a terméket (a szőnyeget ne nedvesítse át teljesen ), gyengéden dolgozza az anyagba és 3 percig hagyja hatni.

  • A terméket és a foltmaradványokat nedves, világos ruhával teljesen itassa fel. Makacs szennyeződés esetén még egy alkalmazásra lehet szükség. • Az applikátort minden használat után öblítse le.

FONTOS INFORMÁCIÓ

Használat előtt egy rejtett helyen ellenőrizze a színtartósságot és az anyaggal való összeférhetőséget. Nem használható selymen, bársonyon és vízre érzékeny anyagokon. A flakont függőleges helyzetben tárolja. Tartsa távol a tisztítószert és annak csomagolását a kisállatoktól. Javasoljuk, hogy kisállata ne tartózkodjon abban a helyiségben, amelyben éppen alkalmazza a tisztítószert. Madár tulajdonosoknak: szellőztesse át alaposan a helyiséget a tisztítószer alkalmazása közben és után.

 

Összetevők

oxigén alapú fehérítőszerek < 5%, anionos felületaktív anyagok, nemionos felületaktív anyagok. Tartalmaz: illatszerek, METYLISOTHIAZOLINONE E31, BENZISOTHIAZOLINONE

Figyelmeztetés

Gyermekektől elzárva tartandó.

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom