Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Jelenleg nincs raktáron
8 Ft visszajár

Dr. Beckmann FOLTÖRDÖG - zsír, szósz, ketchup 50 ml

Szuper ár
RRP:  890 Ft 
750 Ft
Megtakarítás 140 Ft
Egységár: 15 Ft/ml
Jelenleg nincs raktáron
Iratkozz fel a készletértesítőnkre és azonnal szólunk, amint ismét kapható a termék.
Vedd regisztrációval és 8 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

A Folt ördög Zsír rendkívül hatékony, gyengéd a szövetekhez és környezetbarát. Dermatológiailag tesztelt, speciális kupakkal rendelkezik, ami megakadályozza, hogy a gyermekek kinyissák.

Valós vásárlói vélemények
Részletek

Dr. Beckmann FOLTÖRDÖG - zsír, szósz, ketchup 50 ml

 

A Folt ördög Zsír rendkívül hatékony, gyengéd a szövetekhez és környezetbarát. Dermatológiailag tesztelt, speciális kupakkal rendelkezik, ami megakadályozza, hogy a gyermekek kinyissák.

Ezekre a problémákra nyújt megoldást ez a folt ördög:

Étkezési és főző zsír/olaj, szósz, ketchup, csokoládé, majonéz, vaj foltok ellen. Növényi- és saláta olaj, grill-, tészta- szaft, paradicsomos- fűszeres szósz, saláta öntet, pesto, mustár, mártogató, margarin, mogyoró- és nugát krém foltok eltávolításához is használható.  Minél hamarabb kezeli a foltot, annál könnyebben eltávolítható.

 

Használat előtt a színtartóságot és az anyaggal való összeférhetőséget tesztelje egy nem látható helyen!

A textíliákon levő ápolási szimbólumokat vegye figyelembe.

Érzékeny felületeken ne használja. Szőnyeghez és bőrön nem használható.

 

Dr. Beckmann folt ördögöket nyolc különböző foltcsoport eltávolítására fejlesztették ki, hogy valamennyi gyakori és makacs szennyeződés eltávolítására alkalmas legyen. Sajnos a foltok részei mindennapjainknak, de nincs két egyforma belőlük. A vörösbor, a tinta, vagy a zsír okozta szennyeződések mind különbözőek. Akkor hát melyik a megfelelő megoldás a sikeres folteltávolításra? A válasz a foltra-szabott összetétel minden szennyeződéstípus esetén. Épp ezért a nyolc  Dr. Beckmann folt ördög összetétele különböző.

 

  1. BECKMANN ÍGÉRET A Dr. Beckmann termékek szenvedéllyel készülnek, hogy a legkiválóbb és a

leghatékonyabb minőséget nyújtsák az olyan házimunkákhoz, mint a mosás és a takarítás. Termékeink széleskörű kutatás és fejlesztés eredményei, így kiemelkedően hatékonyak és megbízhatóak.

 

Használati utasítás

Mosható textíliák esetén: A foltot itassa át a folteltávolító folyadékkal. 10-15 percig hagyja hatni, majd a ruhát a szokásos módon mossa ki. Nagyon makacs foltok esetén hosszabb ideig hagyja hatni, majd mossa ki a szokásos módon.

Nem mosható textíliák esetén: Itassa át a foltot a folteltávolító folyadékkal, 10-15 percig hagyja hatni, majd nedves kendővel teljesen itassa fel.

 

Összetevők

5-< 15 % anionos felületaktív anyagok és nem ionos felületaktív anyagok, enzimek, POTASSIUM SORBATE

 

Figyelmeztetés

Súlyos szemirritációt okoz. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni. Gyermekektől elzárva tartandó!

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom