Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Nincs raktáron
20 Ft visszajár

Csepke Baby bőrbarát mosógél levendula illattal, 3 hónapos kortól 1 liter

1 950 Ft
Egységár: 1 950 Ft/l
Nincs raktáron
Vedd regisztrációval és 20 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

A Csepke Baby 3m+ levendula olajos mosógélt a nyugtalanabb babáknak ajánljuk, hiszen a levendula illóolaja nyugtató hatású, oldja a feszültséges. A mosógél a baba és a kismama ruhák mosásához. Foszfát-, klór-, és parabénmentes, állatkísérlet mentes, pálmaolaj mentes, vegán, természetes összetevőkből készült. 1 literes kiszerelés.

Valós vásárlói vélemények
Részletek

A 3+ jellel ellátott allergénmentes és illatmentes Csepke Baby mosógél használatát 3 hónapos kortól javasoljuk a csecsemő és a kismama ruháinak mosásához. A Csepke Baby mosógél levendula olajjal terméket a nyugtalanabb babáknak ajánljuk, hiszen a levendula illóolaja nyugtató hatású, oldja a feszültséges és erősíti az idegeket. Biológiailag jól lebomló felületaktív anyagokat és kizárólag élelmiszeripari színezőanyagot tartalmaz.
   
A csecsemő bőre körülbelül ötször vékonyabb, mint a felnőtteké. Áteresztő képessége nagyobb, ezért a bőrre kerülő vegyi anyagok könnyebben felszívódnak, és a bőr mélyebb rétegeibe kerülnek. A CSEPKE baby termékcsalád fejlesztése során ezeket a szempontokat vették figyelembe. A mosógél foszfátmentes, klórmentes, parabénmentes, állatkísérlet mentes, pálmaolaj mentes, vegán, természetes összetevőkből készült (kukoricaolaj, kókuszolaj).

  
A termékcsalád jellemzői:
- Magyar termék
- Biztonságos használat már újszülött kortól
- Természetes növényi eredetű összetevők
- Bambusz pelenkák mosásához is megfelelő
- Foszfát-, klór- és parabénmentes
- Biológiailag lebomló
- Állatkísérlet mentes

  

"Alacsony hőfokon is eltávolítja az első hónapok minden balesetét, tisztává varázsolja a textileket, kiszedi a büfi-foltokat és a pelenkából kiszivárgó „cuccot.” A fehér bodyk fehérek maradnak, nem szürkülnek el sokadik mosás után sem." - Vásárlói tesztelés utáni vélemény.
  

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek
Feliratkozom