Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Nincs raktáron
300 Ft visszajár

BaByliss Curl Secret Elegance automata hajgöndörítő

Szuper ár
ÁRZUHANÁS
BaByliss Curl Secret Elegance automata hajgöndörítő
BaByliss Curl Secret Elegance automata hajgöndörítő
BaByliss Curl Secret Elegance automata hajgöndörítő
BaByliss Curl Secret Elegance automata hajgöndörítő
RRP:  33 990 Ft 
29 990 Ft
Megtakarítás 4 000 Ft
Nincs raktáron
Vedd regisztrációval és 300 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Használatával nem kell profi tudás, hogy tökéletesen göndör fürtöket alkoss. Mindössze egy mozdulat és a készülék helyetted végzi el a dolgát.

Valós vásárlói vélemények
Részletek

BaByliss Curl Secret Elegance automata hajgöndörítő

 

Úgy terveztük, hogy könnyű és egyszerűen használható legyen.

Használatával nem kell profi tudás, hogy tökéletesen göndör fürtöket alkoss.
Mindössze egy mozdulat és a készülék helyetted végzi el a dolgát.

A BaByliss Curl Secret Elegance 2660NPE automata hajgöndörítő ideális szépségápolási eszköz azokon a napokon, amikor minimális erőfeszítéssel különleges megjelenést szeretnél elérni.

AUTO CURL technológia: gyors és egyszerű rendszer, a gyönyörű és tartós fürtök érdekében. Sajátossága, hogy a hajtincset, hajsütés előtt, a készülék automatikusan loknivá formázza, így biztosítva az egyenletes hullámokat. A készülék használatával a haj automatikusan behúzódik a kerámia testbe, ahol a tincs mindkét irányból lágyan felmelegszik és a beállításoknak megfelelően begöndörödik.

Automata hajgöndörítő bevonata: Ceramic
*A hajformázó felület kerámia bevonattal van ellátva, mely hosszú évek óta a hajformázó eszközök egyik legkedveltebb bevonata.
Népszerűségét finom szemcseméretének, kiváló hőtartó képességének és kedvező súrlódási együtthatóinak köszönheti, mellyel nem roncsolja a hajszálak szerkezetét.

A hőmérséklet 2 fokozatban szabályozható: 185-205 °C
A két hőmérséklet fokozat segít a végeredmény testre szabásában: válaszd az alacsonyabb hőmérsékletet a laza, természetes loknik számára, a magasabb hőmérsékletet pedig a göndör fürtök eléréséhez.

Automatikusan változó göndörítési irány: biztosítja számodra a természetes végeredményt.

Felmelegedési idő: 100 másodperc

Automata időzítő: 12 másodperc sütés, a készülék jelzi, ha a lokni elkészült.

Alvó üzemmód: Automatikus fukció. Ha több, mint 20 percig nem használja a készüléket automatikusan 150°C körülire csökken a hőmérséklet. Ha ezt követően használni szeretné a készüléket egyszerűen zárja össze, majd engedje fel a karokat, így az vissza fog melegedni az eredetileg használt hőmérsékletre.

Jellemzők:
-29mm átmérőjű göndörítő fej
-ki-be kapcsoló gomb

-hőkész állapotjelző
-LED jelzőfény
- Automatikus kikapcsolás mód melynek köszönhetően a készülék 60 perc után automatikusan kikapcsol, így, ha bedugva és bekapcsolva felejtette csökkenti az esetleges balesetek kialakulásának esélyét. Többé nem kell majd aggódni! 
-tisztító eszköz

Vezeték hossza: 1,8m (forgó kábel)

FIGYELEM! Használat előtt olvassa el a biztonsági előírásokat. Ügyeljen arra, hogy a készülék forró borítása ne érjen a bőréhez, különös tekintettel a szemre, fülre, arcra és nyakra.

Göndörítő méretei nyitott állapotban:
Magasság: 92mm
Hosszúság: 256mm
Szélesség: 83mm
(A További információban olvasható adatok a doboz méretre vonatkoznak!)
Göndörítő magassága zárt állapotban: 69mm

Hajgöndörítő teljes súlya: 0,385kg
Feszültség és teljesítmény--> 230V~50-60Hz /25W

Tipp: Bekapcsolás után csak várd meg, amíg a LED jelzőfény világítani kezd, ekkor a hajgöndörítő teljesen felmelegedett és készen áll a hajgöndörítésre!
Csak annyit kell tenned, hogy behelyezd a hajtincset (legfeljebb 2 cm széles) a hajcsavaróba, és elindítsd.
Várj az 5 egymást követő sípolásra, és engedd ki a hajtincset.
És kész is a tökéletes fürt!

*Figyelem: Ezen termék higiéniai besorolású! Amennyiben az átvételt követően a doboz felbontásra kerül a 14 napos elállás érvényét veszti. Ez a készülék kizárólag háztartásban, háztartási célra használható, amennyiben a használati útmutató, működési leírás, felhasználói kézikönyv vagy egyéb dokumentum másképp nem rendelkezik.

Az innováció és a változás kéz a kézben járnak. A BaBylissnél mindig előre tekintünk a jövőbe, ezért a környezetvédelem és a fejlődés jegyében lépéseket tettünk annak érdekében, hogy eltávolítsuk az összes egyszer használatos műanyagot a csomagolásokból. Mostantól a műanyag zacskók és műanyag kábelvédők helyett teljesen újrahasznosított papírt és kartont talál a dobozok belsejében az új kiadású dobozokban. Ezek ugyan úgy megvédik a terméket így nem kell aggódni dobozon belüli sérülés miatt. A BaByliss reméli, hogy ezzel is hozzá járul a szebb és élhetőbb jövőhöz.

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom