Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Nincs raktáron
20 Ft visszajár

AXE deo Dark Temptation (250 ml)

ÁRZUHANÁS
 1 990 Ft
Egységár: 7,96 Ft/ml
Nincs raktáron
Vedd regisztrációval és 20 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

A pénteki bulik legtutibb kiegészítője, ami biztosan segít, hogy álmaid nője észrevegyen: AXE. Ha kezdeményezni kell, az AXE biztosan nem hagy cserben. Termékeink között ellenállhatatlan illatokat találsz, amik csak hozzáadnak a megjelenésedhez. A maximális vonzerőd eléréséhez próbáld ki az AXE termékeit, hogy igazán önmagad lehess.

Valós vásárlói vélemények
Részletek

AXE deo Dark Temptation 250 ml

Termék jellemzők:
- Védelem a szagok ellen
- Dual Action technológia
- Csokoládés illat
- Hosszantartó hatás
- Frissítő érzés
- Nagy kiszerelés

Épp nagyon elmélyedtél valamiben, nem igazán foglalkozol a külvilággal, amikor BUMM! belép a szobába álmaid nője. "Maradj kúl!" - figyelmezteted saját magadat, de óh a fenébe is..! Már rögtön érzed, hogy beüt a stressz és ez teljesen tönkre is teszi a hangulatod. Bárcsak lenne valami megoldás! Egy olyan dezodor, ami másodpercek alatt lehűti a testedet, mondjuk... 6°C-kal?
Na akkor most képzeld el ugyanezt a szitut, egy különbséggel: előrelátó voltál és felkészültél a pillanatra az AXE Ice Chill dezodorral! Használatával akár 48 órán át friss maradhatsz és Dual Action technológiával segít védeni a baktériumok okozta kellemetlen szagok ellen és ellenállhatatlan illatával csábít.
Szóval ha egy olyan dezodort keresel, ami frissen tart és mennyei illatod lesz tőle, akkor ne keresgélj tovább: megtaláltad! AXE Ice Chill dezodornak hívják.

Jeges menta és frissítő citrom illat

Hogyan használd?
Tartsd kb. 15 cm-re a testedtől a flakont és fújd a bőrödre.

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom