Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Ariel Folyékony mosószer, Sensitive Skin Clean & Fresh 5 liter (100 mosás)
Ariel Folyékony mosószer, Sensitive Skin Clean & Fresh 5 liter (100 mosás)
RRP:  17 990 Ft 
8 990 Ft
Raktáron
90 Ft visszajár

Ariel Folyékony mosószer, Sensitive Skin Clean & Fresh 5 liter (100 mosás)

Szuper ár
SHOPPING HETEK
RRP:  17 990 Ft 
8 990 Ft
Megtakarítás 9 000 Ft
Egységár: 1 798 Ft/l
Több mint 5 db raktárról, azonnal!
Vedd regisztrációval és 90 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Kíméletlenül elbánik a foltokkal, gyengéd a bőrhöz: Az Ariel folyékony mosószer az elvárásoknak megfelelően gyengéd a bőrhöz, ugyanakkor kíméletlenül elbánik a foltokkal, még hidegvizes mosásnál is

Valós vásárlói vélemények
Részletek

Ariel Sensitive Skin Clean & Fresh, folyékony mosószer 5 liter (100 mosás)

Termék információk

Kifinomult, lágy formulájának köszönhetően az Ariel Sensitive Skin Clean & Fresh folyékony mosószer ideális megoldást nyújt az egész család ruháinak alapos tisztításához, érzékeny bőr esetén is. Az ECARF által jóváhagyott és bőrgyógyászatilag tesztelt formulája 0% festékanyagot tartalmaz. A bőr megóvása érdekében az Ariel formula megőrzi az érzékeny bőrrel érintkező ruhaneműk puhaságát. Gyengéd a bőrhöz, ugyanakkor kíméletlenül elbánik a makacs foltokkal: Az Ariel Sensitive Skins Clean & Fresh folyékony mosószer hideg vizes mosásnál is megbízható Ariel tisztítóhatást nyújt a ruháknak. Mindemellett az Ariel folyékony mosószer 80%-ban biológiailag lebomló szerves összetevőket tartalmaz, és 100%-ban újrahasznosítható csomagolásban kerül forgalomba. A legkiválóbb eredmény érdekében a mosószert tartalmazó adagolókupakot helyezze a mosógép dobjába. Környezetvédelmi okok miatt nem minden flakont látunk el mérőkupakkal, azonban a kupak ingyenesen igényelhető az ariel.info weboldalon.

 

Biztonsági figyelmeztetés

Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. LENYELÉS ESETÉN: Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz.

 

Összetevők

5-15% Anionos Felületaktív Anyagok
Nemionos Felületaktív Anyagok
<5% Foszfonátok
Szappan
Enzimek
Benzisothiazolinone
Illatanyagok

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom