Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

INGYENES SZÁLLÍTÁS - Ariel Folyékony mosószer, Sensitive Skin Clean & Fresh, 4x3,2 liter (256 mosás)
INGYENES SZÁLLÍTÁS - Ariel Folyékony mosószer, Sensitive Skin Clean & Fresh, 4x3,2 liter (256 mosás)
RRP:  40 760 Ft 
21 090 Ft
Raktáron
211 Ft visszajár

INGYENES SZÁLLÍTÁS - Ariel Folyékony mosószer, Sensitive Skin Clean & Fresh, 4x3,2 liter (256 mosás)

Szuper ár
XXL NAPOK
RRP:  40 760 Ft 
21 090 Ft
Megtakarítás 19 670 Ft
Egységár: 1 648 Ft/l
Több mint 5 db raktárról, azonnal!
Vedd regisztrációval és 211 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Kifinomult, lágy formulájának köszönhetően az Ariel Baby Sensitive folyékony mosószer ideális megoldást nyújt az egész család ruháinak alapos tisztításához, érzékeny bőr esetén is. Az ECARF által jóváhagyott és bőrgyógyászatilag tesztelt formulája 0% festékanyagot tartalmaz.

Csomag tartalma
Valós vásárlói vélemények
Részletek

Ariel Folyékony mosószer, Color Cool Clean, 4x2,4 liter (192 mosás)

100%-ban újrahasznosítható csomagolásban kerül forgalomba
Biológiailag lebomló összetevők: az Ariel folyékony mosószer szerves összetevőinek 80%-a biológiailag lebomló
Foltok előkezelése: 1. Öntsön kis mennyiségű Ariel folyékony mosószert közvetlenül a foltra 2. Finoman dörzsölje át a foltot 3. Indítsa el a mosást
Útmutató a legkiválóbb eredmény eléréséhez: töltse meg a zöld kupakot Ariel folyékony mosószerrel, majd helyezze a dobba, a ruhák tetejére

A Whirlpool, Electrolux, Candy és Beko mosógépgyártók által is ajánlott Ariel bemutatja az Ariel Color Clean & Fresh folyékony mosószert. Már az 1. mosás alkalmával is kimagaslóan tisztít, még alacsonyabb hőfokon is. Különleges COLD BOOST technológiával készült formuláját kifejezetten alacsony mosási hőfokhoz tervezték. Mosson hidegebb vízben az Ariel folyékony mosószerrel: takarítson meg energiát minden mosás alkalmával, és csökkentse az azzal együtt járó CO₂-kibocsátást. Noha az Ariel folyékony mosószer kíméletlenül elbánik a foltokkal, ugyanakkor gyengéd a szövetekhez, és segít megőrizni azok élénk színét. Mindemellett az Ariel folyékony mosószer 80%-ban biológiailag lebomló szerves összetevőket tartalmaz, és 100%-ban újrahasznosítható csomagolásban kerül forgalomba. Az Ariel Color Clean & Fresh folyékony mosószer a foltok előkezelésére is alkalmas; használja hozzá a zöld kupakot, majd helyezze a ruhákat a mosógépbe. A legkiválóbb eredmény érdekében a mosószert tartalmazó adagolókupakot helyezze a mosógép dobjába.

Biztonsági figyelmeztetés

Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. LENYELÉS ESETÉN: Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. Benzisothiazolinone, Isoeugenol -t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Összetevők

5-15% Anionos Felületaktív Anyagok
<5% Nemionos Felületaktív Anyagok
Foszfonátok
Szappan
Enzimek
Benzisothiazolinone
Illatanyagok
Citronellol
Geraniol

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom