Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Alpro étcsokoládéízű mandulaital (1 liter)
Alpro étcsokoládéízű mandulaital (1 liter)
 1 290 Ft
Raktáron
13 Ft visszajár

Alpro étcsokoládéízű mandulaital (1 liter)

1 290 Ft
Egységár: 1 290 Ft/liter
Több mint 5 db raktárról, azonnal!
Vedd regisztrációval és 13 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Az Alpro növényi alapú termékcsaládjának kedvelt itala maximálisan növényi alapú, vegán, természetes módon laktózmentes. Kalciumforrás, B2-, E- és D-vitamint tartalmaz. Gazdag és kifinomult. Nem, nem a következő randipartneredről beszélünk most. Hanem az étcsokoládéízű mandulaitalunkról, amiben egyesül az étcsoki íze egy leheletnyi pörkölt mandulával. És amíg élvezed a pillanatot, jusson eszedbe, hogy maximálisan növényi alapú és zsírszegény. Ez lenne az igaz szerelem?

Valós vásárlói vélemények
Részletek

Alpro étcsokoládéízű mandulaital (1 liter)

Az Alpro növényi alapú termékcsaládjának kedvelt itala maximálisan növényi alapú, vegán, természetes módon laktózmentes. Kalciumforrás, B2-, E- és D-vitamint tartalmaz.
Gazdag és kifinomult. Nem, nem a következő randipartneredről beszélünk most. Hanem az étcsokoládéízű mandulaitalunkról, amiben egyesül az étcsoki íze egy leheletnyi pörkölt mandulával. És amíg élvezed a pillanatot, jusson eszedbe, hogy maximálisan növényi alapú és zsírszegény. Ez lenne az igaz szerelem?

Hmmm, csak nem megkóstolnád? Jó úton jársz!*

*100ml Alpro Étcsokoládéízű Mandulaital kalcium- és D-vitamin-forrás. A kalcium szükséges, a D-vitamin pedig hozzájárul a normál csontozat fenntartásához. A jó közérzethez változatos, kiegyensúlyozott étrend és egészséges életmód javasolt.

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek
Feliratkozom