Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Alpro csokoládéízű szójaital (4x1 liter)
Alpro csokoládéízű szójaital (4x1 liter)
 4 360 Ft
Raktáron
44 Ft visszajár

Alpro csokoládéízű szójaital (4x1 liter)

 4 360 Ft
Egységár: 1 090 Ft/db
2 db raktárról, azonnal!
Vedd regisztrációval és 44 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Az Alpro növényi alapú termékcsaládjának kedvelt itala maximálisan növényi alapú, vegán, természetes módon laktózmentes. Kalciumforrás, B2- és D-vitamint tartalmaz. Három dolgot mondunk csak neked az Alpro Csokoládéízű Szójaitalról. Szerezd. Meg. Most. Már elhatároztad, hogy a növényi alapú étrendet választod (kiváló döntés, amúgy), ami miatt több szempontból is jól érezheted magad. Úgyhogy hajrá, tölts egy pohárral és élvezd hidegen a finom, csokoládéízt. Mert megteheted.

Csomag tartalma
Valós vásárlói vélemények
Részletek

Alpro csokoládéízű szójaital (8x1 liter)

Az Alpro növényi alapú termékcsaládjának kedvelt itala maximálisan növényi alapú, vegán, természetes módon laktózmentes. Kalciumforrás, B2- és D-vitamint tartalmaz.
Három dolgot mondunk csak neked az Alpro Csokoládéízű Szójaitalról. Szerezd. Meg. Most. Már elhatároztad, hogy a növényi alapú étrendet választod (kiváló döntés, amúgy), ami miatt több szempontból is jól érezheted magad. Úgyhogy hajrá, tölts egy pohárral és élvezd hidegen a finom, csokoládéízt. Mert megteheted.

Hmmm, csak nem megkóstolnád? Jó úton jársz!*

*100ml Alpro Csokoládéízű Szójaital kalcium- és D-vitamin-forrás. A kalcium szükséges, a D-vitamin pedig hozzájárul a normál csontozat fenntartásához. A jó közérzethez változatos, kiegyensúlyozott étrend és egészséges életmód javasolt.

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom