Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Alpro Barista mandulaital (8x750 ml)
Alpro Barista mandulaital (8x750 ml)
RRP:  7 590 Ft 
5 990 Ft
Raktáron
60 Ft visszajár

Alpro Barista mandulaital (8x750 ml)

Szuper ár
SHOPPING HETEK
RRP:  7 590 Ft 
5 990 Ft
Megtakarítás 1 600 Ft
Egységár: 749 Ft/db
3 db raktárról, azonnal!
Vedd regisztrációval és 60 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Az Alpro növényi alapú termékcsaládjának kedvelt itala maximálisan növényi alapú, vegán, természetes módon laktózmentes. Izzítsd be a kávéfőződet! Képzeld el a kedvenc capuccinódat mesés Alpro Barista Mandula habréteggel a tetején. Bárhogy is készíted el a kávédat otthon – habbal vagy anélkül, forrón gőzölögve vagy akár jégre öntve – az Alpro enyhén mandulás ízt ad kedvenc kávédnak és még a cukortartalma is alacsony. Röviden: elsőosztályú kávét ihatsz – otthon is.

Csomag tartalma
Valós vásárlói vélemények
Részletek

Alpro barista mandulaital (8x750ml)

Az Alpro növényi alapú termékcsaládjának kedvelt itala maximálisan növényi alapú, vegán, természetes módon laktózmentes. Izzítsd be a kávéfőződet! Képzeld el a kedvenc capuccinódat mesés Alpro Barista Mandula habréteggel a tetején. Bárhogy is készíted el a kávédat otthon – habbal vagy anélkül, forrón gőzölögve vagy akár jégre öntve – az Alpro enyhén mandulás ízt ad kedvenc kávédnak és még a cukortartalma is alacsony. Röviden: elsőosztályú kávét ihatsz – otthon is. Jó úton jársz!*

*100ml Alpro Barista Mandulaital kalciumforrás. A kalcium szükséges a normál csontozat fenntartásához. A jó egészséghez változatos, kiegyensúlyozott étrend és egészséges életmód javasolt.

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom