Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Jelenleg nincs raktáron
20 Ft visszajár

Alpro banános szójaital (3x250 ml)

 1 950 Ft
Egységár: 650 Ft/db
Jelenleg nincs raktáron
Iratkozz fel a készletértesítőnkre és azonnal szólunk, amint ismét kapható a termék.
Vedd regisztrációval és 20 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Az Alpro növényi alapú termékcsaládjának kedvelt itala maximálisan növényi alapú, vegán, természetes módon laktózmentes. Kalciumforrás, B2-, B12- és D-vitamint tartalmaz. Adjuk az ívet! Az Alpro Banános Szójaitalban egybekel a lágy szójaital az érett banánnal, hogy megszülethessen "A" trópusi csoda. Íze olyan édesen banános, hogy nem is érted, miért nincs banán formája a doboznak. Banánulj meg!

Csomag tartalma
Valós vásárlói vélemények
Részletek

Alpro banános szójaital (3x250 ml)

Az Alpro növényi alapú termékcsaládjának kedvelt itala maximálisan növényi alapú, vegán, természetes módon laktózmentes. Kalciumforrás, B2-, B12- és D-vitamint tartalmaz.
Adjuk az ívet! Az Alpro Banános Szójaitalban egybekel a lágy szójaital az érett banánnal, hogy megszülethessen "A" trópusi csoda. Íze olyan édesen banános, hogy nem is érted, miért nincs banán formája a doboznak. Banánulj meg!

Hmmm, csak nem megkóstolnád? Jó úton jársz!*

*100ml Alpro Banános Szójaital kalcium- és D-vitamin-forrás. A kalcium szükséges, a D-vitamin pedig hozzájárul a normál csontozat fenntartásához. A jó közérzethez változatos, kiegyensúlyozott étrend és egészséges életmód javasolt.

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom