Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Jelenleg nincs raktáron
33 Ft visszajár

Nivea Protect&Hydrate naptej spray SPF20 (300 ml)

Nivea Protect&Hydrate naptej spray SPF20 (300 ml)
Nivea Protect&Hydrate naptej spray SPF20 (300 ml)
 3 290 Ft
Egységár: 16 Ft/ml
Jelenleg nincs raktáron
Iratkozz fel a készletértesítőnkre és azonnal szólunk, amint ismét kapható a termék.
Vedd regisztrációval és 33 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

A babák bőre kifejezetten érzékeny, így szükséges, hogy megvédd a kicsiket az UV-sugarak káros hatásaitól a megfelelő napvédő krém használatával. Ebben kiváló választásnak bizonyul a Nivea Protect&Hydrate naptej 20 faktoros, praktikus szórófejes kialakítás, bőrkímélő összetételű, vízálló, napvédő terméke, mely csökkenti a napallergiás reakciók kialakulásának kockázatát.

Valós vásárlói vélemények
Részletek

Nivea Protect&Hydrate naptej spray SPF20 (300 ml)

 

Hosszan tartó, intenzív hidratálást biztosít, 20 faktoros, praktikus szórófejes kialakítás. Magas UVA/UVB védelmet nyújt. Csökkenti a napallergiás reakciók kialakulásának kockázatát.

  

Figyelmeztetés:

Kerülni kell a szembe jutást és a permet belélegzését! Egy napozó termék sem adhat 100%-os védelmet az UV sugárzásból eredő kockázatok ellen. Izzadás esetén, valamint úszás és törölközés után a bőrt újra be kell kenni, hogy az eredeti napvédelmi szint fennmaradjon. 11 és 15 óra között a napozás és a közvetlen napfény még akkor is kerülendő, ha napvédő termék használata előzte meg. Kisbabákat és gyermekeket nem szabad közvetlen napfénynek kitenni. Az ajánlottnál kevesebb napozó termék használata vagy a rendszeres újra bekenés elmaradása az eredeti napvédelem jelentős csökkenését okozza. Napozás előtt meg kell várni, míg a termék teljesen beszívódik. A ruhával és szilárd felületekkel való érintkezés közvetlenül használat után kerülendő, mert foltok alakulhatnak ki tőle. A túlzott napozás komoly veszélyt jelent az egészségre. Minden napégés súlyosan károsítja a bőrt, ezért érdemes azt megelőzni.
Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom