Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Raktáron
63 Ft visszajár

GAL Halkollagén peptidek (150 gr)

Szuper ár
SHOPPING HETEK
RRP:  6 990 Ft 
6 290 Ft
Megtakarítás 700 Ft
Egységár: 42 Ft/db
1 db raktárról, azonnal!
Vedd regisztrációval és 63 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.
Valós vásárlói vélemények
Részletek

Termékünkhöz a Naticol® francia halkollagénjét választottuk, méghozzá annak leginkább előemésztett változatát, ahol a peptidek átlag mérete már 2000 Dalton alatti, így gyorsan és maradéktalanul hasznosul. Lényeges különbség még, hogy ez a kollagén Neu5Gc-mentes, ezért azon szigorú autoimmun diétát követők számára is javasoljuk, akik a Neu5Gc tartalmuk miatt kerülik az emlős állatoktól származó élelmiszereket (a kollagének többnyire sertés vagy marhabőrből készülnek). A sertés és marhakollagénekhez képest több glicint tartalmaz.

Fogyasztási javaslat: Számos francia és japán humán klinikai vizsgálatot folytattak le a Naticol®-lal, amelyek alapján már napi 2,5 – 5 g fogyasztása is elég lehet, de legjobb napi 5-10 g-ot fogyasztani, mi is ezt javasoljuk. Ennél többet is lehet persze, de az már csak kevés további előnnyel jár. Bármilyen folyadékba belekeverhető, íze semleges. Egy reggeli turmixban kiváló.

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. 

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától. 

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom