Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Blog
Beauty.hu
Beauty.hu
2024.01.30 11:00

Fényvédelem télen is!

Fényvédelem télen is!

Hűvös szelek és olykor hulló hópelyhek: a tél idillikus szépsége. Ki gondolná, hogy egy naptejet ebben az időben is használni szükséges?!

Pedig a téli fényvédelem majd csak olyan fontos mint a nyári.

☀️Télen is használjunk naptejet?

A válasz rövid és egyszerű: igen, érdemes használni. Mindegy merre jársz a világban, ha bele gondolsz mindenhol ér UVA- és UVB-sugárzás, ami ellen védekezni szükséges.

☀️Értsük meg a téli fényvédelem fontosságát!

Habár télen nem fogunk leégni, hiszen az UVB sugarak nyáron intenzívebbek, de az UVA-sugarak jelen vannak egész évben. A hosszú UVA-sugarak roncsolják a bőrt, előidézve  a korai öregedést, súlyosabb esetben pedig bőrrákot is okozhatnak.

☀️Téli sportok esetén különösen fontos, hogy figyelj a fényvédelemre.

Ha például síelni mész, a hegyek hóleplei csodálatosak lehetnek, de fehér hó és a jég kiválóan veri vissza a napfényt, ezért a fényvédelem még fontosabbá válik. Ne feledkezz meg arról, hogy az arcod, ajkaid és azok a helyek is védőréteget igényelnek, amelyek könnyen kiszáradhatnak.

Érdekesség!

A téli napsütés ereje a hegyekbenhasonló lehet a nyári tengerparthoz!

Védd a bőröd, ragyogj télen is! 

Beauty.hu

Beauty.hu - Üdvözlünk a szépségápolás mennyországában!

A Beauty.hu online szépségápolási webshop azért jött létre, hogy elhozza számodra a legkiválóbb szépségápolási termékeket a piacon elérhető legkedvezőbb árakon. Célunk az, hogy segítsünk felfedezni és megtalálni a számodra legjobb megoldásokat szépségápolási rutinodhoz, és ezzel növeljük önbizalmadat és boldogságodat. Termékeinket gondosan csomagoljuk, hogy sértetlenül érkezzenek meg Hozzád és minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy minél hamarabb megkapd a vágyott termékeket.
Ha minőségi szépségápolási cikkeket, kozmetikumokat, készülékeket és háztartási árukat keresel, a Beauty.hu a tökéletes választás.

Feliratkozom