Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Chicco bébi-gyerek fogmosó szett koronggal (3 db)
Chicco bébi-gyerek fogmosó szett koronggal (3 db)
RRP:  2 790 Ft 
2 350 Ft
Raktáron
24 Ft visszajár

Chicco bébi-gyerek fogmosó szett koronggal (3 db)

Szuper ár
XXL NAPOK
RRP:  2 790 Ft 
2 350 Ft
Megtakarítás 440 Ft
2 db raktárról, azonnal!
Vedd regisztrációval és 24 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

A Chicco fogmosó szettje a kisbabánk fogínyének enyhe masszírozására és a fogai megfelelelő tisztítására szolgál. 3 részes: gumisörtés tanulókefe, normál sörtés fogkefe és biztonsági pajzs. A biztonsági pajzs csak a gumisörtés tanulókefére rakható rá.

Valós vásárlói vélemények
Részletek

A fogápolási rutin biztosan neked is fejtörést okoz, hiszen ez a folyamat sok gyerkőc számára unalmas és felesleges... Viszont az egészséges fogsor és a helyesen ápolt fogak elengedhetetlen egy ember életében. Ezért próbáljuk megkönnyíteni a gyerkőcöknek a 3 részes szettel a fogak megfelelő tisztításának elsajátítását. A 3-részes fogmosó szett tartalmaz egy gumisörtés tanulókefét, normál sörtés fogkeféte és egy biztonsági pajzsot. A biztonsági pajzs csak a gumisörtés tanulókefére rakható rá a biztonságos használat érdekében. 

    

GUMISÖRTÉS TANULÓKEFE: 1. A tanulókefe puha gumi gömböcskéi ideálisan nyugtatják kisbabánk ínyét. 2. A védőpajzs a biztonságos használatot biztosítja. 3. Ergonómiai, csúszásmentes nyele segít a legkisebbek számára, hogy kis kezükben könnyebben tartsák a kefét.

  

NORMÁL SÖRTÉS FOGKEFE: 1. Vékony, kisfejű, sörtés vége a gyerkőceink szájméretéhez készült. 2. nagyon puha és hosszú, hajlékony sörték gyengéden tisztítják és masszírozzák az apró fogacskákat. 3. Ergonómiai, csúszásmentes nyele segít a legkisebbek számára, hogy kis kezükben könnyebben tartsák a kefét.

  

VÉDŐPAJZS: a biztonságos használatért.

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom