Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Jelenleg nincs raktáron
85 Ft visszajár

Ariel Color Complete Care folyékony mosógél 3,7 liter (64 mosás)

 8 450 Ft
Egységár: 2 364 Ft/l
Jelenleg nincs raktáron
Iratkozz fel a készletértesítőnkre és azonnal szólunk, amint ismét kapható a termék.
Vedd regisztrációval és 85 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Az Ariel+Complete Fiber Protection folyékony mosószer az Ariel kiemelkedő tisztaságát nyújtja, miközben megújítja a ruhák szövetrostjait és megőrzi azok élénk színét. Már az első mosással eltávolítja a makacs foltokat és megelőzi a beszáradásukat, még hg vízben is. Ráadásul az Ariel+Complete Fiber Protection folyékony mosószer megújítja a színek élénkségét, és ragyogó végeredményt nyújt még makacs foltok esetén is. Rendkívül makacs foltok esetén végezz előkezelést a ruhákon Ariel folyékony mosószerrel, majd helyezd őket a mosógépbe. A legkiválóbb eredmény érdekében helyezd a mosószert tartalmazó adagolókupakot a mosógép dobjába. Az Ariel +Complete Fiber Protection flakonja 100%-ban újrahasznosítható. A termék 64 mosáshoz elegendő.

Valós vásárlói vélemények
Részletek

Ariel Color Complete Care folyékony mosógél 3,7 liter (64 mosás)

Az Ariel+Complete Fiber Protection folyékony mosószer az Ariel kiemelkedő tisztaságát nyújtja, miközben megújítja a ruhák szövetrostjait és megőrzi azok élénk színét. Már az első mosással eltávolítja a makacs foltokat és megelőzi a beszáradásukat, még hideg vízben is. Ráadásul az Ariel+Complete Fiber Protection folyékony mosószer megújítja a színek élénkségét, és ragyogó végeredményt nyújt még makacs foltok esetén is. Rendkívül makacs foltok esetén végezz előkezelést a ruhákon Ariel folyékony mosószerrel, majd helyezd őket a mosógépbe. A legkiválóbb eredmény érdekében helyezd a mosószert tartalmazó adagolókupakot a mosógép dobjába. Az Ariel +Complete Fiber Protection flakonja 100%-ban újrahasznosítható. A termék 64 mosáshoz elegendő.


Termékinformációk:
- A szövetrostokat megújító technológiájával az Ariel +Complete Fiber Protection folyékony mosószer megújítja a színek élénkségét
- Kiváló folteltávolítás már az első mosás alkalmával, akár hideg vízben is
- Ragyogó végeredményt nyújt, még makacs foltok esetén is
- A flakon 100%-ban újrahasznosítható
- Környezetvédelmi okok miatt nem minden flakont látnak el mérőkupakkal

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom