Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Alpro zabital (4x1 liter)
Alpro zabital (4x1 liter)
 4 360 Ft
Raktáron
44 Ft visszajár

Alpro zabital (4x1 liter)

 4 360 Ft
Egységár: 1 090 Ft/db
2 db raktárról, azonnal!
Vedd regisztrációval és 44 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Az Alpro növényi alapú termékcsaládjának kedvelt itala maximálisan növényi alapú, vegán, természetes módon laktózmentes. Kalciumforrás, B2-, B12- és D-vitamint tartalmaz. Fel a fejjel, érkezik a zab és pont feléd tart! Mi az Alpro-nál mindig is értékeltük a zab lágy, enyhén édes ízét. A Zabitalunk rostforrás és nem tartalmaz hozzáadott cukrot*. Egy korty, és megérted, hogy mitől olyan ellenállhatatlan!

Csomag tartalma
Valós vásárlói vélemények
Részletek

Alpro zabital (8x1 liter)

Az Alpro növényi alapú termékcsaládjának kedvelt itala maximálisan növényi alapú, vegán, természetes módon laktózmentes. Kalciumforrás, B2-, B12- és D-vitamint tartalmaz.
Fel a fejjel, érkezik a zab és pont feléd tart! Mi az Alpro-nál mindig is értékeltük a zab lágy, enyhén édes ízét. A Zabitalunk rostforrás és nem tartalmaz hozzáadott cukrot*. Egy korty, és megérted, hogy mitől olyan ellenállhatatlan!

Hmmm, csak nem megkóstolnád? Jó úton jársz!**

*Kizárólag természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz
**100ml Alpro Zabital kalcium- és D-vitamin-forrás. A kalcium szükséges, a D-vitamin pedig hozzájárul a normál csontozat fenntartásához. A jó közérzethez változatos, kiegyensúlyozott étrend és egészséges életmód javasolt.

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom