Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Nincs raktáron
63 Ft visszajár

Pampers Sensitive kupakos törlőkendő 12x56 db

+AJÁNDÉK VIWA TEA
Pampers Sensitive kupakos törlőkendő 12x56 db
Pampers Sensitive kupakos törlőkendő 12x56 db
 6 287 Ft
Egységár: 524 Ft/db
Nincs raktáron
Vedd regisztrációval és 63 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

A Pampers Sensitive törlőkendő segít tisztán tartani a baba fenekét pelenkázás közben. Kupakos kiszerelése praktikus lesz, hiszen egy kézzel ki tudjuk belőle húzni a kendőt. Kiváló ár-érték arányú termék, a pelenkázó táskából sem hiányozhat. 12x56 lapos kiszerelésben.

Csomag tartalma
Részletek

Pampers Sensitive kupakos törlőkendő 12x56 lapos kiszerelésben.

 

A kisbaba születése után a kiegyensúlyozott mindennapjainak megteremtése lesz számodra a tökéletes állapot. Hogyha kisbabád boldog, te is sikeresnek és tökéletesen gondoskodónak érzed majd magad, ami nagy segítség lesz a gyereknevelés nagyobb kérdéseinél. Ehhez fontos, hogy milyen termékeket választasz a baba gondozásához.

 

A Pampers Sensitive törlőkendője tökéletesen le tudja törölni a baba popsijáról a kakit, vagy pisit. A tiszta pelus használata előtt fontos, hogy a gyermek bőre tiszta és száraz legyen, amiről a jó minőségű törlőkendő gondoskodik. Az új pelus így komfortot és boldogságot jelent majd a kisbaba számára.

  

A termék tökéletes összhangban van a Pampers pelenkákkal, hiszen illatanyaga és összetevői hasonlóak a peluséhoz, amihez a baba bőre már hozzá van szokva. Emiatt lesz a babának a legjobb választás! Különleges SoftGrip szerkezetét a finom bababőr gyengéd tisztításához tervezték.

  

Felépítése és nedvessége, bőrgyógyászatileg tesztelt értéke segíti az édesanyának a megfelelő higiénia kialakítását és a baba bőrének tökéletes ápoltságát. A törlőkendő 12x56 lapos, kupakos kiszerelése révén nagyon praktikus lesz, hiszen egy kézzel kihúzható belőle a kendő és vissza is zárható a kupak.

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom