Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Nincs raktáron
61 Ft visszajár

Pampers Premium Care pelenka, Mini 2, 4-8 kg, 68 db

KÉSZLET- KISÖPRÉS
Szuper ár
Pampers Premium Care pelenka, Mini 2, 4-8 kg, 68 db
Pampers Premium Care pelenka, Mini 2, 4-8 kg, 68 db
RRP:  7 290 Ft 
6 080 Ft
Megtakarítás 1 211 Ft
Egységár: 89 Ft/db
Nincs raktáron
Vedd regisztrációval és 61 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.
Részletek

Megújult a Pampers Premium Care: extra nedvszívóképessége még hatékonyabban vezeti el a nedvességet a baba fenekétől, lágyabb összetevőkkel és vékonyabb kialakítással óvja babánk érzékeny bőrét.

 

Szeretet és más semmi: a gyengéd és gondoskodó Premium Care a Pampers legjobb védelmét nyújtja a baba bőrének az első perctől kezdve. Selymes puhaság és azonnali szárazság. A kifejezetten az újszülöttek bőréhez tervezett, körös-körül selymes puhaságú pelenka és 3 nedvszívó csatornája gyorsan magába szívja a nedvességet, így a baba bőre azonnal szárazságnak örvend.

 

Hogy a baba bőre jól szellőzzön, a pelenka olyan légáteresztő anyagokból készült, amelyek a fülledt levegőt frissre cserélik a pelenka belsejében. A pelenka színváltó nedvességjelző csíkkal is rendelkezik, amely jelzi a peluscserék esedékességét. A köldökbarát kialakítás óvja a baba érzékeny köldökét.

  

Pelenka, melyet kifejezetten arra terveztek, hogy verhetetlen védelmet nyújtson a baba bőrének. Kiváló minőségű, mindenhol selymesen puha kialakítás. A Magical Pods nedvszívó csatornácskák gyorsan magukba szívják a nedvességet, így a baba bőre azonnal száraznak érződik. Híg széklet felszívó réteggel ellátva.

  

A légáteresztő anyagoknak köszönhetően a pelenka jól szellőzik, ezáltal a baba bőre mindig friss marad. A nedvességjelző csík jelzi, ha eljött a pelenkacsere ideje. A Magyar Védőnők Egyesületének ajánlásával.

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom