Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Nincs raktáron
63 Ft visszajár

Pampers Fresh Clean kupakos nedves törlőkendő 12x64 db

+AJÁNDÉK VIWA TEA
Pampers Fresh Clean kupakos nedves törlőkendő 12x64 db
Pampers Fresh Clean kupakos nedves törlőkendő 12x64 db
 6 287 Ft
Egységár: 524 Ft/db
Nincs raktáron
Vedd regisztrációval és 63 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

A Pampers Fresh Clean törlőkendő segít tisztán tartani a baba fenekét pelenkázás közben. Kupakos kiszerelése praktikus lesz, hiszen egy kézzel ki tudjuk belőle húzni a kendőt. 12x64 darabos kiszerelés.

Csomag tartalma
Részletek

Pampers Fresh Clean kupakos nedves törlőkendő 12x64 db-os kiszerelésben.

 

A kisbaba születése után a kiegyensúlyozott mindennapjainak megteremtése lesz számodra a tökéletes állapot. Hogyha kisbabád boldog, te is sikeresnek és tökéletesen gondoskodónak érzed majd magad, ami nagy segítség lesz a gyereknevelés nagyobb kérdéseinél. Ehhez fontos, hogy milyen termékeket választasz a baba gondozásához.

 

A Pampers Fresh Clean törlőkendője tökéletesen le tudja törölni a baba popsijáról a kakit, vagy pisit. A tiszta pelus használata előtt fontos, hogy a gyermek bőre tiszta és száraz legyen, amiről a jó minőségű törlőkendő gondoskodik. Az új pelus így komfortot és boldogságot jelent majd a kisbaba számára.

  

A termék tökéletes összhangban van a Pampers pelenkákkal, hiszen illatanyaga és összetevői hasonlóak a peluséhoz, amihez a baba bőre már hozzá van szokva. Emiatt lesz a babának a legjobb választás! Különleges SoftGrip szerkezetét a finom bababőr gyengéd tisztításához tervezték.

  

Tiszta vizet és leheletnyi kamillát tartalmazó balzsammal van bevonva, ami segíti a megfelelő higiénia kialakítását és a baba bőrének tökéletes ápoltságát. A törlőkendő 12x64 lapos, kupakos kiszerelése megkönnyíti a kendő kihúzását, ami így akár fél kézzel, pelenkázás közben is kivitelezhető.

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom