Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Nincs raktáron
31 Ft visszajár

ÖKO törlőkendő próbacsomag

KÉSZLET- KISÖPRÉS
Szuper ár
ÖKO törlőkendő próbacsomag
ÖKO törlőkendő próbacsomag
ÖKO törlőkendő próbacsomag
ÖKO törlőkendő próbacsomag
RRP:  3 370 Ft 
3 140 Ft
Megtakarítás 231 Ft
Nincs raktáron
Vedd regisztrációval és 31 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

ÖKO baba popsitörlő csomagunkban megtalálod az My Happy Planet, Moltex és Huggies natúr nedves kendőket is. Találd meg a legkímélőbb, babádnak legjobb babatörlőkendőket a próbacsomag segítségével! Összesen 168 lap törlőkendő a csomagban, My Happy Planet, Moltex és Huggies márkáinkból.

Csomag tartalma
Részletek

ÖKO törlőkendő próbacsomag

ÖKO baba popsitörlő csomagunkban megtalálod a My Happy Planet, Moltex és Huggies natúr nedves kendőket is. Találd meg a legkímélőbb, babádnak legjobb babatörlőkendőket a próbacsomag segítségével! Összesen 168 lap törlőkendő a csomagban.

  

A csomag tartalma:
- My Happy Planet biológiailag lebomló nedves törlőkendő 60 db
- Moltex Pure&Nature öko lebomló nedves törlőkendő 60 db

Huggies Natural törlőkendő 48 db

  

My Happy Planet biológiailag lebomló nedves törlőkendő 60 db

My Happy Planet biológiailag lebomló öko nedves törlőkendő 60 db-os kiszerelésben. Növényi rostokból készül, nedvességtartalmának 99,9%-a víz, 0,1%-a gyümölcskivonat. Műanyag-, illatanyag és alkoholmentes termék, újszülött kortól használható.

  
Moltex Pure&Nature öko lebomló nedves törlőkendő 60 db

A Moltex nedves törlőkendő speciálisan a babák finom bőrére lett kialakítva, 99%-ban tiszta és természetes vízzel. A felhasznált anyagok 100%-ban természetes forrásból származnak és teljes mértékben lebomlanak.

Huggies Natural törlőkendő 48 db

A HUGGIES Natural nedves babatörlőkendők minden alkalomra alkalmasak. Nemcsak a baba pelenkacseréjekor, hanem a keze vagy az arca törlésére is használható. A törlőkendők rendkívül gyengédek és kíméletesek a baba érzékeny bőréhez. Biztosítja a hajlatok alapos és hatékony tisztítását. Tökéletes védelmet nyújt a bőrirritáció és a pelenkakiütés ellen. Természetes nedvszívó szálakkal az egészséges bőrért. 0% műanyagtartalom mellett 100% természetes szálakból készült.

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom