Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Nincs raktáron
44 Ft visszajár

Libero UP&GO bugyipelenka, XL 7, 16-26 kg, 34 db

+AJÁNDÉK VIWA TEA
 4 400 Ft
Egységár: 129 Ft/db
Nincs raktáron
Vedd regisztrációval és 44 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.
Részletek

A Libero Up&Go bugyipelenka arra az időszakra nyújt megoldást, amikor a gyermek már a pelenkáról való leszokás előtt áll, de még történnek balesetek... Már nem engedi magát pelenkázni, de még biztonságosabban érzi magát a pelusban, mint bugyiban.

  

A pelusok anyagukban és megjelenésükben leginkább egy sima textil bugyira hasonlítanak, a kivételesen nagy méretű nedvszívó magnak köszönhetően viszont tökéletes szárazságot nyújtanak a gyermek nagyobb korában is, amikor már elég nagy mennyiséget pisil.

  

Az Up&Go pelenka lágy, kényelmes és rugalmas, hogy a nagyobb babák igényeit is maximálisan kiszolgálja. Bugyis kialakítása rendkívül testhezálló és a gyermek egyedül is le tudja venni és felhúzni, ami a pelenkázást is leegyszerűsíti a szülő számára.

  

A lábak közötti rész fokozottan keskeny és kényelmes, hiszen a gyerekek már abban a korban viselik, amikor több időt töltenek játékkal és szaladgálással, mint alvással. A combok körüli puha rugalmas csíkok és a Free Flex rugalmas szélek maximális komfortot nyújtanak.

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom